Karl Koks nastupa na ovogodišnjem EXIT-u

“Jedva čekam da se vratim (na Dance Arenu) i da sve ovo ponovim. Bilo je zaista nevjerovatno :) x”
172 pregleda 1 komentar(a)
Karl Koks, Foto: Screenshot (YouTube)
Karl Koks, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.03.2014. 15:04h

Jedna od najvećih i najpopularnijih bina na Exit festivalu Dance arena i ove godine ugostiće najveća imena elektronske muzike, a organizatori su potvrdi da dolazak poznatog britanskog DJ-a i producenta Karla Koksa.

U petak 11. jula na Dance areni održaže se "Carl Cox vs Friends" veče gdje će pomenuti DJ odraditi "back2back" set sa Denijem Tenaljom. Uslijedi će takođe "back2back" setovi Bena Kloka i Marsela Detmana, Eats Evrything i Kasija, te "lajv" nastup Planetary Assault Systemsa što je pseudonim iza kojeg se krije Luk Slejter, predstavnik futurističkog tehno zvuka.

Karl Koks jedna je od najvećih legendi elektronske muzike. Već 13 godina je rezident na Ibici, poznat je po njegova dva DJ seta u dvije vremenske zone na dočeku novog milenijuma, kao i po nastupu pred milion i po ljudi na Love Paradeu u Berlinu, a fanovi Exit festivala dobro pamte sada već kultni "back2back" nastup Koksa sa Green Velvetom 2009. kada se britanski DJ pojavio sa majicom "Dance Arena Saved My Life".

"Jedva čekam da se vratim na Dance arenu i da sve ponovim. Bilo je zaista nevjerovatno", kazao je Koks.

Ovogodišnji Exit festival održaće se od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a nakon toga uslijediće njegov, kako su organizatori kazali, "produžetak" u Budvi u vidu Sea Dance festivala koji će se odigrati od 15. do 17. jula.

Trenutna cijena ulaznice za Exit je 58 eura, a za Exit Avanturu (karta i za Exit i za Sea Dance) 68 eura. Državljani Crne Gore karte mogu kupiti u pivnici "As" u Kotoru i u "Montenegro Tourist Serviceu" u Podgorici.

Do sada je potvrđeno da će na Exitu nastupiti Dejmon Albarn, Disclosure, Rudimental, Skrillex, Karl Kreg, Green Velvet, Dub FX, Dusky, Pol Vulford, Jackmaster & Oneman i Koven.

Bonus video: