Aleksa Jelić: Nova pjesma je poklon damama

Aleksa je otkrio i da je u planu spot, ali nije mogao sa sigurnošću da potvrdi kada će biti gotov
160 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2014. 15:48h

Muzičar Aleksa Jelić objavio je juče pjesmu “Još jednom”, koju je posvetio svim damama povodom 8. marta, a koju pjeva sa koleginicom Tijanom Bogićević.

“Pjesmu sam počeo da pišem prije osam mjeseci, a melodija je sama izašla iz mene. To su momenti, jer ja nisam osoba koja može svakog dana da napiše pjesmu, već nađem neke trenutke iz života, situacija i dešavanja”, kazao je za “Vijesti” Jelić.

I pored toga što je pjesmu završio prije nekoliko mjeseci, muzičar je odlučio da promociju sačuva za Dan žena.

“Odlučio sam da je promovišem sada i da bude poklon svim damama i obožavateljkama kao znak zahvalnosti. To je pjesma za koju mogu reći da sam na nju vrlo ponosan i srećan što sam je snimio”, istakao je Jelić.

On je objasnio kako je došlo do saradnje sa koleginicom, ali i sa njegovim ocem Dragim Jelićem, gitaristom i pjevačem 'YU grupe' koji je svirao gitaru za “Još jednom”.

“Drago mi je što je Tijana prihvatila moj poziv, jer smatram da je jedna od naših najboljih pop - rok pjevačica i vjerujem da njeno vrijeme tek dolazi iako je već dugo u estradnom svijetu. Zaista nevjerovatan vokal i vrlo pametna djevojka”, ispričao je muzičar.

“Kada smo krenuli sa snimanjem shvatio sam da postoji i idealan momenat za rok solo na gitari i prvo mi je pao na pamet moj otac, za koga stvarno mogu da kažem da je jedan od najboljih gitarista. Svako ko je čuo pjesmu prvo je pitao je li to svirao Dragi Jelić”, ispričao je on, ističući da je time pjesma dobila na snazi i na zvuku.

Aleksa je otkrio i da je u planu spot, ali nije mogao sa sigurnošću da potvrdi kada će biti gotov.

“Čekaju me velike obaveze oko šoua 'Ples sa zvezdama' u kojem ću se naći u ulozi voditelja, pa će biti teško uskladiti sve”, dodao je on.

Jelić je otkrio i da kao iskusni baletan svoje znanje iz plesa neće zadržati samo za sebe.

Jelić je otkrio i da kao iskusni baletan svoje znanje iz plesa neće zadržati samo za sebe

“Neću biti samo voditelj već i osoba koja će takmičarima davati podršku pogotovo kada su u pitanju ljudi koji nikada nisu imali plesnog iskustva. Vjerujem da će im značiti moji savjeti kako da se manje umore ili kako da izvedu neke korake”, ispričao je on, dodajući da će u emisiji najvjerovatnije naći prostora i za njegove plesne sposobnocti.

Mami će prvo čestitati 8. mart

elić, koji je povodom Dana žena, svoju pjesmu poklonio svim damama, otkrio je i šta za njega predstavlja ovaj praznik.

“To je dan koji mi muškarci treba da uljepšamo dan pripadnicama ljepšeg pola i da se trudimo da im ugodimo na najbolji mogući način”, pojasnio je on, dodajući da po svojoj baki zna koliko ženama znači praznik.

“Nisam imao dilema da li da objavim pjesmu na taj datum jer sam izrazio zahvalnost svim djevojkama, starijim gospođama koje me poštuju i vole i koje su navijale i glasale za mene tokom takmičenja 'Tvoje lice zvuči poznato'”, ispričao je Aleksa, a zatim otkrio da će 8. mart prvo čestitati mami, koju će povesti na ručak i posvetiti joj cijeli dan.

Galerija

Bonus video: