Na "Džej Džej Okoču" dolaze i iz Beograda

Pretežno mlađa generacija zabavljala se izvođenjem pjesama sa dva EP-a “Niko nije spreman” i “I dalje niste spremni”
0 komentar(a)
Džej Džej Okoča, Foto: Mirela Hodžić
Džej Džej Okoča, Foto: Mirela Hodžić
Ažurirano: 07.03.2014. 14:09h

Podgorički hip hop duo “Džej Džej Okoča” održao je sinoć prvi samostalni nastup u podgoričkom lokalu "Montenegro pab", tokom kojeg su pretežno mlađe generacije zabavljali izvođenjem pjesama sa svoja dva EP-a “Niko nije spreman” i “I dalje niste spremni”.

"Prezadovoljni smo, atmosfera je bila mamoje*ena i mislim da smo pokazali i mi i publika kako treba da izgleda jedna banja rep žurka", kazao je nakon nastupa PoetikBoredom.

Da su već kupili publiku i fanove iako su na crnogorskoj hip hop sceni tek nekoliko mjeseci, govori i činjenica da je jedan od njihovih najvjernijih poklonika na nastup došao iz Beograda.

"Došao sam zbog sebe, jer je ovo najjači provod na svijetu", kratko je objasnio Đorđe, koji je dodao da je za “Džej Džej Okoču” prvi put čuo kada je njegov prijatelj na Facebooku podijelio njihovu pjesmu.

Random i PoetikBoredom okupili su se početkom prošle godine, a prošlog ljeta objavili su svoj debi "Niko nije spreman" koji je sadržao pet pjesama prožetih podgoričkim humorom i parodijom na američke gengsta rep numere.

Još osam pjesama takođe dostupnih za besplatno preuzimanje duo je objavio krajem prošle godine u okviru izdanja "I dalje niste spremni".

Oba albuma dostupna su za preslušavanje na YouTube servisu.

Bonus video: