Bojan Marović: Brži ritam donio novu publiku

Mislim da sam sa pjesmama “Neka te ljubi” i “Bićeš moja” unio živosti i pokazao nekog drugog Bojana
74 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2014. 19:35h

Crnogorski pop pjevač Bojan Marović, koji večeras nastupa u Beranama, trenutno radi na novom singlu.

“Kompletan sam autor pjesme, tako da polako radim i nigdje mi se ne žuri, jer numera mora, kada se završi, biti perfektna. Trebalo je da je objavim za Dan žena, ali kako do tad neće biti završena, izbaciću spot u maju. Zasada ne znam hoću li ekranizovati tu novu pjesmu ili neku sa aktuelnog albuma”, otkriva Marović za “Vijesti”.

Sa numerom “Bićeš moja” učestvovao je na Radijskom festivalu u Srbiji krajem prošle godine. Zadovoljan je kako je publika prihvatila obje verzije ove pjesme.

“Mislim da je publika od mene očekivala pjesmu sa sporijim ritmom i da sam ovom numerom uspio da je iznenadim. Ona je bila logičan nastavak pjesme “Neka te ljubi” i mislim da sam sa pomenute dvije kompozicije unio živosti i pokazao nekog drugog Bojana. Samim tim, zahvaljujući upravo tim pjesmama dobio sam i novu publiku i vidim da me sve više ljudi poistovjećuje sa brzim pjesamama, a ne kao što je to ranije bio slučaj sa baladama. Drago mi je što sam u pjesmi “Bićeš moja” koju sam u jednoj varijanti snimio sa Vidrom, a u drugoj remiks verziji sa Oxiduality, otvorio vrata i nekim mladim ljudima”, zaključuje Marović.

Crnogorski pjevač Bojan Marović nastupiće večeras sa bendom u okviru promotivnog koncerta “Moj izbor Crna Gora” na Trgu u Beranama.

Na jednoj od manifestacija koje Crnogorska kulturna mreža tradicionalno organizuje pred izbore, nastupiće i Branka Šćepanović, Slavica Kovačević i Miloje Bubanja.

“Bend će biti u skraćenom sastavu, jer smo na odmoru. Svakako, to neće uticati na energiju i emociju koju ćemo pokušati da prenesemo na publiku”, obećao je Marović.

Žao mi je što posljednji album nije objavljen u Crnoj Gori

Iako je od projekta “Za tebe i mene” pustio u etar dva singla, Bojan tvrdi da nije još vrijeme za novi album.

“Pjesme ću raditi sam, imam dosta ideja. Vrijeme nije presudno, važno je da numere budu kvalitetne”, kazao je, dodajući da je imao vremena da sagleda dobre i loše strane današnje diskografije.

“Žao mi je što posljednji album nije objavljen i u Crnoj Gori. Mnogo su me kritikovali zbog toga. Crnu Goru ne gledam kao tržište, već kao svoju zemlju i trudiću se da se to ne ponovi. Zato ću sve što budem radio prvo plasirati ovdje”, obećava on.

Galerija

Bonus video: