Rep duo “Džej Džej Okoča” sjutra veče u podgoričkom "Montenegro pabu"

Sastav koji se za veoma kratko vrijeme probio na rep sceni kontroverznim stihovima promovisaće i svoja dva EP-a
57 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2014. 15:58h

Rep duo “Džej Džej Okoča” nastupiće sjutra veče u podgoričkom "Montenegro pabu", a najavljeno je da će im podrška za miks pultom biti DJ Maraku, kao i specijalni gosti.

Sastav koji se za veoma kratko vrijeme probio na crnogorskoj rep sceni kontroverznim stihovima promovisaće tom prilikom svoja dva EP-a "Niko nije spreman" i "I dalje niste spremni".

Random i PoetikBoredom, koji čine ovaj sastav, okupili su se početkom prošle godine, a prošlog ljeta objavili svoj debi "Niko nije spreman" koji je sadržao pet pjesama prožetih podgoričkim humorom i parodijom na američke gengsta rep numere.

Još osam pjesama takođe dostupnih za besplatno preuzimanje duo je objavio krajem prošle godine u okviru izdanja "I dalje niste spremni", a oba albuma dostupna su za preslušavanje na YouTube kanalu.

DJ Maraku je pionir hip hop DJ-inga u Crnoj Gori, prvi čovjek koji je sa ploča puštao rep i skrečovao, a u svojoj 13-ogodišnjoj karijeri je bio voditelj i urednik dvije radio emisije. Mikstejp "U krugu sedmice" objavio je 2011. godine.

Početak hip hop žurke zakazan je za 22 sata, a ulaz će koštati dva eura.

Galerija

Bonus video: