Njemačka etiketa objavila miks DJ-a Fahrudina Krcića

"Pol Molden iz kuće Bytheinch me je kontaktirao 30. januara sa idejom da snimim miks za njihovu etiketu"
114 pregleda 3 komentar(a)
Fahrudin Krcić, Foto: Facebook.com
Fahrudin Krcić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 05.03.2014. 18:11h

Miks "NajDUBlje" crnogorskog DJ-a Fahrudina Krcića objavila je njemačka izdavačka kuća Bytheinch, a moguće ga je besplatno preuzeti sa Soundcloud stranice pomenute etikete (https://soundcloud.com/bytheinch/inchmix007-fahrudin-krcic). Na sajtu izdavačke kuće miks Krcića opisuju kao "šamanski opuštajuću vožnju kroz mračne, industrijske talase tehno zvuka".

"Pol Molden iz kuće Bytheinch me je kontaktirao 30. januara sa idejom da snimim miks za njihovu etiketu, nakon što su se on i ekipa sjajno proveli slušajući moje prethodne mikseve objavljene pod naslovom 'NajDUBlje' na Internetu", objasnio je Krcić za "Vijesti" kako je došlo do saradnje.

On je dodao da se Bytheinch bavi prije svega izdavanjem ambijent, tehno i haus kompozicija i mikseva.

"Nikad nisam imao nikakvu ambiciju u vezi sa objavljivanjem mojih mikseva od druge strane niti sam trazio od nekog tako nešto, jedini motiv mi je bio zadovoljstvo dijeljenja mog iskustva sa drugim ljudima”, kazao je Krcić.

On je istakao da se pregledom veb stranice etikete može lako vidjeti koliko je kvalitetna i dodao da iako nije planirao ovakav događaj da ne može reći da ne uživa u njemu. DJ je dodao da će ostati u kontaktu sa njemačkom kućom, a hoće li se nastaviti saradnja ostaje da se vidi.

„Hvala porodici i prijateljima na bezuslovnoj pomoći, a posebno hvala Borisu Bajiću (Demo Mortale) koji je radio kaver za miks", kazao je Krcić.

Bonus video: