Miloš Karadaglić održao koncert u Beču

Goste su pozdravili ambasadorka Crne Gore u Austriji Slavica Milačić i potpredsjednik VIG i novoimenovani počasni konzul Crne Gore u Austriji Karl Fink
5 komentar(a)
Miloš Karadaglić, Foto: MVPEI
Miloš Karadaglić, Foto: MVPEI
Ažurirano: 28.02.2014. 12:33h

U organizaciji Ambasade Crne Gore, a u saradnji sa Grupom bečkog osiguranja (Vienna Insurance Group-VIG) i producentskom kućom Universal music/Deutch Gramophone, u prestižnom ambijentu u centru Beča, održan je koncert crnogorskog gitariste Miloša Karadaglića.

Koncert je okupio diplomate, predstavnike austrijskih institucija i bečkih kulturnih krugova, poznate muzičke kritičare, novinare najvećih austrijskih medijskih kuća i predstavnike crnogorske dijaspore.

Goste su pozdravili ambasadorka Crne Gore u Austriji Slavica Milačić i potpredsjednik VIG i novoimenovani počasni konzul Crne Gore u Austriji Karl Fink.

Pored kompozicija s novog, sedmog albuma "Aranjuez", koji je objavljen prošle godine, Miloš Karadaglić je za ovu priliku izveo nekoliko najpoznatijih kompozicija iz njegovog bogatog umjetničkog repertoara.

Ovo, po ocjeni svih učesnika, izuzetno uspješno kulturno-muzičko veče, bilo je i prilika da se promoviše Milošev novi album u Austriji, s obzirom da je to bilo njegovo prvo gostovanje u Beču.

Bonus video: