MC Sajsi u Podgorici: Žurka za odabranu ekipu

Gošća iz Beograda rijetko se obraćala publici, pjesme su se slivale jedna u drugu sa vrlo rijetkim pauzama, dok je zavodljivim pokretima dominirala binom
146 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.02.2014. 13:43h

Slaba posjeta nije pokolebala MC Sajsi da sinoć u podgoričkom "Montenegro pabu" uz pomoć sestre Tijane i DJ-a BKO pruži kvalitetan performans, drugačiji u odnosu na onaj kada je prošli put gostovala u glavnom gradu Crne Gore.

Publika koja je ispunila tek trećinu kluba ispratila je nastup najpoznatije beogradske reperke, koji je trajao nešto preko sat vremena, uglavnom u plesnoj atmosferi. Bila je to žurka za odabranu ekipu, a Sajsi je na repertoaru imala uglavnom nove numere, rađene sa ljudima sa kojima je i gostovala u Podgorici, dok bi se tek tu i tamo provukla koja njena solo pjesma ili kompozicija nastala iz saradnje sa Damjanom Eltechom.

Ređale su se "Gledaj", "Mama" (u novoj verziji, sa drugačijim refrenom), "Roze tašnica", "Srpska Doroti ide u Oz", kao i aktuelni hit "Ti si moj", dok je najbolje reakcije pokupila "Antifa kučke".

Među najvatrenijim fanovima koji su plesali i pjevali u glas sa Sajsi u prvim redovima očekivano su bile djevojke, a vidno oduševljena reperka u nekoliko navrata pružala im je mikrofon kako bi ispjevale refren neke od pjesama.

Gošća iz Beograda rijetko se obraćala publici, pjesme su se slivale jedna u drugu sa vrlo rijetkim pauzama, dok je zavodljivim pokretima (bilo je i čučanja, ležanja, preskakanja ograde koja dijeli od publike) dominirala binom, pokazavši usput da je baratanje mikrofonom usavršila tokom brojnih nastupa posljednjih godinu, dvije.

Njena sestra Tijana u ulozi bekvokala uglavnom se skromno držala pozadinske uloge tokom nastupa, dok je DJ BKO prije nego je Sajsi izašla na binu zagrijao masu šarenolikim retro setom kroz koji je provukao gotovo sve živo - od hip hopa preko popa i fanka do d'n'b-a, a isto je učinio i po završetku koncerta pa je dobar dio publike ostao još neko vrijeme da pleše.

Sajsi je noć ranije nastupila u nikšićkom "NK pabu", a to je bio njen prvi dolazak u "grad piva i čelika".

"U Nikšiću je bilo fenomenalno, a ovdje je bilo jednako dobro. Baš sam zadovoljna nastupima i reakcijom ljudi. Pjevali su sa nama i to je nešto najbolje što može da se desi", kazala je za "Vijesti" nakon podgoričkog koncerta Sajsi. Na pitanje gdje je bilo bolje odgovorila je politički korektno - da je bilo jednako dobro u oba grada.

"Snimićemo nove pjesme, možda izdamo EP, a možda i cijeli album. Nemamo pojma, još nismo odlučili. Planiramo i da snimimo novi spot, ali kad će to biti to niko ne zna", predočila reperka uz smijeh planove.

Galerija

Bonus video: