"Aranjuez" Miloša Karadaglića najslušaniji na Deezeru

Karadaglić je u nedavno objavljenom intervjuu za mjuznews.com kazao da će sa "Aranjuezom" zaključiti period upoznavanja sa publikom
2 komentar(a)
Ažurirano: 24.02.2014. 15:41h

Novi album Miloša Karadaglića "Aranjuez" zaposjeo je prvo mjesto po slušanosti u Srbiji i Crnoj Gori na sajtu Deezer.

Treće studijsko izdanje jednog od najpoznatijih Crnogoraca u svijetu muzike objavljeno je 14. februara pod "Deutsche Grammophon/Mercury Classics" etiketom. Album sadrži pjesme sa koncerta "Rodrigo’s Concierto de Aranjuez and Fantasía para un Gentilhombre", snimljenog sa Yannick Nézet-Séguinom i Londonskim Filharmonijskim Orkestrom.

Karadaglić je u nedavno objavljenom intervjuu za mjuznews.com kazao da će sa "Aranjuezom" zaključiti period upoznavanja sa publikom i predstavljanja sebe i njegovih mogućnosti.

"Nadalje ću se razavijati u nekom drugom pravcu i istraživati neke nove kompozitore koji će nastaviti tu tajnu mog instrumenta", najavio je on.

Karadaglić je rođen 1983, a muzičke vode uplivao je već sa osam godina. Uslijedila je stipendija prestižne Kraljevske muzičke akademije iz Londona, a sa prva dva albuma "Mediterraneo" i "Latino (Pasion) dostiže svjetsku slavu, osvaja vrhove top lista i dobija brojne nagrade i priznanja.

Galerija

Bonus video: