Iza oblaka: Zaokružili priču EP “Četiri godišnja doba”

Numera "Najlepša" prva je puštena u etar, a najavljivala je proljeće, jesenja je bila "Samo jednu ljubav imam", dok je ljetnja himna bila "Vodim te na more"
62 pregleda 1 komentar(a)
Vlada Divljan, Foto: Privatna arhiva
Vlada Divljan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.02.2014. 17:03h

Spot za numeru “Iza osmeha“ kantautora Vlada Divljana i Ljetno kino big banda biće premijerno prikazana večeras na MTV kanalu od 20 časova. Ovo je ujedno četvrti singl koji je propraćen videom Divljana i Ljetnjeg kina, a njime će zaokružuiti priču koju je donio EP “Četiri godišnja doba”.

Tako će ovaj EP sa četiri pjesme i četiri spota, propratiti četiri godišnja doba. Numera "Najlepša" prva je puštena u etar, a najavljivala je proljeće, jesenja je bila "Samo jednu ljubav imam", dok je ljetnja himna bila "Vodim te na more". Tako je na red došla i zimska "Iza osmeha".

Za realizaciju sva četiri spota bio je zadužen Radislav Jovanov Gonzo.

EP "Četiri godišnja doba" nastao je kao hronologija druženja Divljana i Ljetnjeg kina u Zagrebu, a objavio ga je Aquarius Records 2012. godine.

Na pjesmi su učestvovali Max Juričić (ukulele, vokal), Vlade Matulić (klarinet, vokal), Filip Petković (standup-drum, vokal), Jurij Novoselić (harmonika), Marino Pelajić (bas, vokal), Stanko Kovačić (čelo) i Ante Prgin Surka (beatbox, vokal).

Bonus video: