Southern Soul Festival: Poznati izvođači

Posjetioci festivala će uživati u čak 70 sati muzičkog programa. Online prodaja ulaznica po povlašćenim cijenama za posjetioce iz Crne Gore kreće uskoro
0 komentar(a)
Southern Soul festival, Foto: Southern Soul
Southern Soul festival, Foto: Southern Soul
Ažurirano: 13.02.2014. 15:58h

Southern Soul Festival održaće se po drugi put na Velikoj plaži u Ulcinju, od 26. do 29. juna.

Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača iz regiona, Evrope i svijeta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podijeliti sa publikom najbolje zvukove soul, jazz, disco i house muzike, te ostalih srodnih žanrova.

Posjetioci festivala će uživati u čak 70 sati muzičkog programa. Online prodaja ulaznica po povlašćenim cijenama za posjetioce iz Crne Gore kreće uskoro.

U objavi prvog dijela ovogodišnjeg line up-a, Southern Soul Festival otkriva sam vrh izvođača koji promovišu kombinovani ukus soul, jazz i elektronske muzike:

Gilles Peterson (UK), Omar (UK), Toshio Matsuura pres. Hex (JAP), Osunlade (USA), Shuya Okino (JAP), Kyodai (ESP), Patrick Forge (UK), Lefto (BEL), Rita Maia (POR).

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu svijeta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posjetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala.

Odličan odaziv gostiju iz cijele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog ljeta očekuju i posjetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i željezničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko Luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Bonus video: