Takmičenje Dojče telekoma: Najbolji dobija električni auto

"Yellofire" aplikacija je dostupna na uređajima sa iOS i Android opreativnim sistemom, a može se besplatno preuzeti sa AppleStorea i GooglePlaya
0 komentar(a)
Dojče Telekom, Foto: Beta/AP
Dojče Telekom, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.02.2014. 21:04h

Dojče Telekom i kompanija Volkswagen pokrenuli su "Yellofier Remix" takmičenje u okviru kojeg korisnici "Yellofier WV" aplikacije će raditi svoje aranžmane za pjesmu "Move, Dance, Electrified" avangardnog muzičog dua Yello.

"Yellofire" aplikacija je dostupna na uređajima sa iOS i Android opreativnim sistemom, a može se besplatno preuzeti sa AppleStorea i GooglePlaya. Nakon što kreira svoju verziju pjesme "Move, Dance, Electrified" korisnik je preko Soundcloud servisa može postaviti na adresu yellofier.com, gdje će biti omogućeno glasanje za najbolje kompozicije. Pedeset pjesama sa najviše glasova ući će u uži izbor, a zatim će stručni žiri, sastavljen od predstavnika Electronic Beats festivala i kompanije Volksvagen odabrati najbolje kompozicije, i pobjednika.

Rok za učešće je do 27. februara, a pobjednik dobija električni automobil Volkswagen E-Up, odlazak na Electronic Beats festival u grad po izboru, poziv na klupske večeri u okviru "Electrified! E-mobility weeks", izdavanje remiksa Yello pjesme na Electronic Beats kompilaciji, a biće i na specijalnoj Volkswagen kompilaciji sa najboljim pjesmama sa takmičenja. Više informacija dostupno je na electronicbeats.com i yellofier.com.

Bonus video: