Premijera na portalu "Vijesti": Prvi singl podgoričkog repera Story

Story je otkrio i da radi na zajedničkom albumu sa kolegom Strašilom, reperom sa Cetinja
56 pregleda 18 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2014. 17:34h

Podgorički reper Petar Radulović poznatiji pod pseudonimom Story ekranizovao je svoj prvi singl "Srce i trud", a spot možete pogledati na portalu "Vijesti".

Video je sniman na Cetinju, režirao ga je Milan Jovović, Story je pisao scenario, a osim repera u spotu glumi Saša Đonović koji predstavlja glavnog protagonistu u djetinjstvu. Refren pjesme ispjevala je Tamara Brajović iz rok grupe Solid Ground, dok je muziku radio Astek iz Beograda.

"U pjesmi govorim o tome kako je teško omladini koja se bavi hip hopom da dođe do studija i svoje znanje kvalitetno prenese na traku. Bez para nema muzike, a od muzike nema para, ali ostaje ljubav koja je glavni razlog bavljenja ovim zanatom. Želja i cilj mi je da moja pjesma nekoj novoj djeci bude motivacija koja bi ih forsirala da stalno stvaraju i vjeruju da se sve može ako se hoće ako se dovoljno posvetiš", objasnio je Story za "Vijesti".

On je kazao da je spot platio iz svog džepa, te da njegova realizacija ne bi bila moguća bez pomoći prijatelja kojima se zahvaljuje.

Story je otkrio i da radi na zajedničkom albumu sa kolegom Strašilom, reperom sa Cetinja.

"Ova pjesma je samo djelić onoga što spremamo ja i Strašilo. Uskoro će se na našem Yotube kanalu pojaviti 'rep session' i vjerovatno jedna od pjesama sa zajedničkog albuma 'Davanje po turinu' za koji se nadamo da će biti završen do ljeta. U pitanju je pjesma 'Doživljaj' koju takođe planiramo da ekranizujemo", kazao je on i dodao da bi im jako značilo ako bi našli sponzora koji bi pomogao da se album završi što prije.

Story i Strašilo, Foto: Risto Božović

Story je u rep vode uplivao prije osam godina, a kaže da se tom muzikom se bavi iz ljubavi i "da bi svoj 'pismeni zadatak' prenio na zvučnik.

"Rep scena u Crnoj Gori je nedovoljno razvijena da bi razmišljali o nekom velikom uspjehu,ali postoje ljudi koji se trude i održavaju ovu kulturu za koju se nadam da će i ovdje zavladati kako treba", kazao je on.

Galerija

Bonus video: