Veliko interesovanje

Koncert Džibonija večeras u Herceg Novom

“Koncert je prilika gdje se čovjek može “odmoriti, dati sebi oduška, biti emotivan i sjetan i radostan, a da ti niko ne zamjeri, kazao je Džiboni
103 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2014. 16:11h

Za večerašnji koncert Džibonija na trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom, kojim će i zvanično biti otvoren 45 Praznik Mimoze Portonovi, vlada ogromno interesovanje.

Fanovi ovog umjetnika već su stigli iz Splita, Dubrovnika, Trebinja i iz Crne Gore.

Na današnjoj koferenciji za novinare organizatori su istakli da je saradnja sa hrvatskim umjetnikom ostvarena bez problema i da su termini bili brzo usaglašeni. Džiboni je kazao da ima plan koje pjesme će večeras izvesti, ali i da se “to često otme kontroli, jer ne želi biti rob nikakvog klišea. Ako me publika ponese plan mijenjam na licu mjesta”, kazao je Džiboni uz opasku “da voli publiku koju zanimaju sve njegove pjesme, ne samo one najpopularnije”.

Obećao je i da se “neće štedjeti pred novskom publikom jer on pjeva dok ne izgubi grlo”.

“Koncert je prilika gdje se čovjek može “odmoriti, dati sebi oduška, biti emotivan i sjetan i radostan, a da ti niko ne zamjeri, kazao je Džiboni i ustvrdio da je “koncert naš mali azil gdje mi emotivni ljudi možemo biti azilanti”- Džiboni je kazao da pripada generaciji koja nikada nije radila ni živjela po mustri.

Na početku karijere nije mislio da će ovoliko dugo trajati i da će se samo zabavljati"- „Ipak smo potrajali“, konstatovao je Džiboni. Džibonijevi fanovi vjeruju da će i u Herceg Novom naći ono što traži – „ljude slične njegovom mentalnom sklopu“, uvjerene da pjesma i emocija uvijek nadje svoju sortu ljudi.

Džibonijev koncert počinje večeras u 20 sati.

Galerija