Mirna Radulović: Moj život se potpuno promijenio

Pobjednica muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije nedavno je objavila svoje prve pjesme
356 pregleda 7 komentar(a)
Mirna Radulović, Foto: M. Labudović/Novosti.rs
Mirna Radulović, Foto: M. Labudović/Novosti.rs
Ažurirano: 15.01.2014. 17:23h

Pobjednica muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, Mirna Radulović, u samo nekoliko dana objavila je svoja dva singla „Slušaj dobro“ i „Pred svima“, ipak njeni fanovi na prve pjesme čekali su nešto duže u odnosu na druge takmičare, koji su svoje objavili mjesecima unazad.

"Nismo željeli da žurimo i pažljivo smo radili na odabiru pjesama, što je zahtijevalo i dosta vremena“, objasnila je za Vijesti Radulović, koja je tokom takmičenja uglavnom pjevala teške i zahtjevne numere.

Sa druge strane, njeni prvi singlovi žanrovski su bliže lako pamtljivim ljetnjim hitovima, a pjevačica to opravdava riječima:

"Smatram da sam raznosvrsna pjevačica i mogu različite stilove da izvodim. Prve dvije pjesme nikako ne određuju čitavu moju karijeru. Biće tu još dosta zahtjevnijih i drugačijih numera“, obećava ona, i dodaje da njeni fanovi mogu očekivati i pjesmu sporijeg tempa.

„Slušaj dobro“ i „Pred svima“ za mladu pjevačicu napisao je Saša Milošević Mare, jedan od članova žirija pomenutog takmičenja, a prema Mirninim riječima to je bila dobra saradnja.

„Mare je pravi profesionalac. Koliko sam ja slušala njegove savjete, toliko je i on slušao moje želje. To je najbolji način da se dođe do dobrih rezultata“, istakla je ona.

Kada je u pitanju njen album prvijenac, Radulović ipak nije željela previše da otkriva.

„Ne bih izdvajala autore, niti određivala datume. Pažljivo biram pjesme i polako ih izbacujem. Do kraja godine će sigurno biti gotov cijeli album“, rekla je mlada pjevačica.

Prije učešća na takmičenju nastupala je sa bendom, a kaže da i pored solo karijere neće zaboraviti kolege.

„Posvećujem se solo karijeri, ali se uvijek nađe prilika da nastupim i sa bendom. Oni su moji prijatelji i nadam se da nećemo prekinuti saradnju“, ističe pjevačica, kojoj se kako sama kaže život potpuno promijenio nakon pobjede, jer je doživjela iskustva o kojima ranije nije mogla ni da sanja.

Sada je na društvenoj mreži Twitter na kojoj svakodnevno dijeli svoje misli i novosti sa fanovima, prati gotovo 30 hiljada ljudi, a reakcije na prva dva singla i ovdje su odlične.

„Zadovoljna sam reakcijom. Dobijam mnogo pozitivnih komentara što me veoma raduje“, pohvalila se ona.

Bonus video: