Više od 11.000 ljudi kupilo ulaznice za Exit u Novom Sadu i Budvi

Redovna cijena ulaznica biće 116,5 za Exit, odnosno 42 eura za Sea Dance
0 komentar(a)
Exit festival, Foto: Villa Izvor
Exit festival, Foto: Villa Izvor
Ažurirano: 13.01.2014. 15:36h

Dva dana prije isteka promotivne prodaje, ulaznice za Exit u Novom Sadu i Budvi kupilo je više od 11.000 ljudi, što je “istorijski maksimum festivala” u ovoj fazi i “povećanje od više od 100 odsto u odnosu na isti period prethodne godine”, saopštili su organizatori ove manifestacije.

Još danas ulaznica za Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi održati 10. do 13. jula, uz gratis kartu za Sea Dance koji je na Jazu od 15. do 17. jula, košta 51.50 eura.

Od sjutra, cijena ovog kompleta je 68,25 eura, a četvorodnevne karte za Exit 57,75. Posebne ulaznice za Sea Dance biće puštene u prodaju naknadno.

Redovna cijena ulaznica biće 116,5 za Exit, odnosno 42 eura za Sea Dance. Prodajna u Crnoj Gori su kotorska pivnica As, i podgorički Montenegro Tourist Service. Više informacija o festivalu može se naći na sajtu exitfest.org, a podaci o promotivnim paketima na exittrip.org.

Organizatori najvećeg regionalnog muzičkog festivala podsjetili su da je petnaesto izdanje manifestacije “u znaku Exit avanture koja donosi nevjerovatnu novinu - sedam dana ljetnje zabave na dva festivala u dvije države”. Još nije poznato ko će nastupiti ni u Novom Sadu ni u Budvi, ali se prva imena očekuju uskoro.

Bonus video: