Timberlejkov "20/20" najprodavaniji album 2013.

Razočaravajuće je što se na listi 10 najprodavanijih našla samo jedna muzičarka - Bijonse čiji je album "Beyonce" takođe i "najmlađi" na listi
0 komentar(a)
Džastin Timberlejk, Foto: Shutterstock
Džastin Timberlejk, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.01.2014. 15:16h

Novi album Džastina Timberlejka "20/20 Experience" najprodavaniji je album u 2013. godini.

Kako pišu elektronski mediji, Timberlejkov album prodat je u tiražu od gotovo 2,5 miliona primjeraka što je prilično slabo u poređenju sa Adelinim "21" koji je 2012. sa 4,41 miliona kopija bio najprodavaniji.

Agencija Nilsen Saund Sken, koja je prikupila podatke o prodatim albumima, navodi i da je razočaravajuće što se na listi 10 najprodavanijih našla samo jedna muzičarka - Bijonse čiji je album "Beyonce" takođe i "najmlađi" na listi.

Drugi najprodavaniji album neke muzičarke, "Prism" Keti Peri je na 14. mjestu sa 969.000 prodatih kopija. Na drugom mjestu liste najprodavanijih je Eminemov "The Marshall Mathers LP 2", slede "Crash My Party" Luka Brajana, "Night Visions" grupe "Imagine Dragons", "Unorthodox Jukebox" Bruna Marsa.

Na listi su još i "Here"s to the Good Times" grupe "Florida Georgia Line", Drejkov "Nothing Was the Same", "Beyonce", "Based on a True Story" Blejka Šeltona i Džej Zijev "Magna Carta...Holy Grail".

Bonus video: