TVRDI DA JE VIŠE PUTA POKUŠAVAO

Ispovijest supruge Lenonovog ubice: Znala sam da će to učiniti

Čepmen, vjerski fanatik, osuđen je na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne robije, koju služi u zatvoru u Aldenu u američkoj državi Njujork
126 pregleda 1 komentar(a)
Džon Lenon, Mark Dejvid Čepmen, Foto: Beta/AP
Džon Lenon, Mark Dejvid Čepmen, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.08.2018. 10:55h

Medicinska radnica Glorija Hiroko Čepmen (67), supruga Marka Čepmena (62), ubice čuvenog muzičara Džona Lenona, priznala je da je znala da će njen suprug ubiti slavnog člana Bitsla čak dva mjeseca prije same tragedije, piše Dejli mejl.

"Kad sam čula da je u Njujorku došlo do pucnjave i da je Lenon ubijen, odmah sam znala da je moj Mark kriv za to", ispričala je Glorija za Miror. Ona je dodala je da je Mark više puta planirao da ubije muzičara, ali da je od toga uspjela da ga odgovori.

"Nakon što je prvi put poželio da ga ubije, došao je kući sav preplašen. Rekao mi je da je odustao, jer me previše voli", tvrdi Gloria.

Mark je na kraju, ipak, odlučio da ubije nekadašnjeg člana Bitlsa ne bi li njegovo ime postalo poznato u svijetu.

Džon Lenon je ubijen 8. decembra 1980. godine. Pogođen je sa četiri metka u leđa. Čepmena, inače nekadašnjeg Lenonovog obožavaoca, naljutilo je to što je muzičar govorio da su Bitlsi popularniji od Isusa.

Ovaj vjerski fanatik je osuđen na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne robije, koju služi u zatvoru u Aldenu u američkoj državi Njujork.

Čepmen je u više je navrata tražio da bude pušten na slobodu. Do 2016. vlastima je uputio devet zahtjeva za uslovnu kaznu, ali je svaki odbijen.

Ovog mjeseca će ponovo imati pravo da traži puštanje na slobodu, poslije 38 godina robije, piše B92.

"Nije bitno koliko će moj Mark ostati u zatvoru, ja ću ga čekati", kaže Glorija Čepmen, koja strahuje da bi Lenonovi fanovi htjeli da se osvete njenom suprugu.

Glorija kaže da joj vjera ne bi dozvolila da napusti svog muža, za koga se udala 18 meseci prije nego je Mark ubio Lenona. Sve godine njegovog odsluženja kazne, ona posjećuje supruga u zatvoru.

Preporučujemo za Vas