Najveće zvijezde iz regiona tokom novogodišnjih praznika nastupaju u Crnoj Gori

Kad su velika muzička imena u pitanju, tu svakako prednjači crnogorska prijestonica turizma - Budva
60 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 30.12.2013. 09:06h

Bogat muzički program i gostovanje najvećih zvijezda iz regiona, definitvno će obilježiti doček i ove Nove godine u Crnoj Gori.

Kad su velika muzička imena u pitanju, tu svakako prednjači crnogorska prijestonica turizma - Budva.

Tako je program na Trgu ispred Starog grada počeo već juče popodne i to uz Minju Subotu, Leontinu Vukomanović i Tijanu Dapčević.

Već danas, muzičke sladokusce na istom mjestu zabavljaće Vanja Radovanović i Jelena Rozga. Posljednje sate ove godine posjetioci trga u Budvi ispratiće uz dobro poznate hitove grupe “Perper” i Dina Merlina, a već prvog dana 2014. program će početi od 14 časova i to svečanim popodnevnim koncertom klasične muzike. Već uveče na istom mjestu prisutne će zabavljati Bajaga i “Instruktori” i Željko Joksimović.

Nakon dvije godine, opet u Budvi: Dino Merlin, Foto: Arhiva "Vijesti"

Doček na otvorenom ove godine biće organizovan i u Herceg Novom gdje je najavljen nastup grupa “Frajle” i “Valentina”. Na Škveru dan kasnije biće organizovani koncerti grupa “Crvena jabuka” i “S.A.R.S”.

Za one, koji su ipak za opušteniju i svakako topliju atmosferu i hoteli na crnogorskom primorju napravili su bogat izbor. Tako će u “Queen of Montenegru” za sam doček pjevati crnogorski predstavnik 2014. na Eurosongu Sergej Ćetković, kao i Vesko Belada, a dan kasnije pridružiće im se Goca Tržan.

Hrvatska pjevačica Severina Vučković, još početkom januara 2013. godine znala je da će 2014. godinu dočekati u hotelu “Splendid”. Njoj će “društvo” praviti Petar Grašo i Žuti Serhatlić.

U hoteli “Avala” goste će za sam doček zabavljati Vanja Radovanović, u diskoteci “Trokadero” nastupitiće “Lexington bend”, a u diskoteci “Sparta” bend “Miligram”.

Hotel “Mediteran” u Bečićima isti program imaće tokom posljednje večeri 2013. i prve večeri 2014, a goste će zabavljati Miroslav Ilić, Zoran Kalezić i Jadranka Barjaktarović.

Petrovački hotel “Palas” i ove godine uspio je da okupi velika imena ex-Yu scene, pa će tako za sam doček nastupiti Zdravko Čolić i Vesna Zmijanac, dan kasnije Jelena Rozga, Vesna Zmijanac, Adil, a 2. januara goste će zabavljati Tereza Kesovija.

Doček Nove godine biće organizovan i u Ulcinju na Maloj plaži uz specijalne goste, makedonsku grupa “Elita 5”, dok će u "Charlie" Pub goste zabavljati Bojan Delić. I novootvorena diskoteka “Ilusion” u Baru organizovaće doček, a goste će zabavljati DJ Saša Lopez, dok je za 2. januar zakazano gostovanje DJ Olge Rjazanove.

Diskoteka Maximus staru godinu ispratiće uz White party i DJ-eve Lo & Nigel. Dan kasnije nastupiće Aco Pejović, a drugo veče 2014. ugostiće Severinu. Tivatska diskoteka My Club za sam doček angažovala je trio “Toć”.

Ne tako bogatim programom kao na primorju, mogu se pohvaliti svega nekoliko hotela na sjeveru Crne Gore. Tako će u hotelu “Bianca” u kolašinu 31. gostovati Biljana Sečivanović i “Creative band”, a u hotelu Planinka na Žabljaku Zvezde granda Bane Mojićević i Milica Todorović.

Galerija

Bonus video: