Kojot podržao nikšićki bend Manitou

Manitou trenutno radi na ekranizacijama dvije numere koje su do sada objavili
129 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 13.12.2013. 19:46h

Popularni srpski rege muzičar i frontmen benda Eyesburn Nemanja Kojić Kojot pozvao je svoje fanove putem Facebooka da obrate pažnju na nikšićki krosover sastav Manitou.

"Manitua mi, obratite pažnju!!!", napisao je on na svojoj Facebook strani uz YouTube link ka pjesmi "Wake Up" koju je nikšićki sastav objavio krajem prošle godine. U pitanju je drugi singl benda, nakon numere "Concrete". Obje su pjesme snimane u studiju "Ultrazvuk" u Nikšiću, a za produkciju se pobrinuo Marko Jovanović.

Lazar Ognjenović, bubnjar Manitoua, za "Vijesti" je kazao da je Kojotova podrška velika stvar za njegov bend. On je otkrio da je poslao srpskom muzičaru pjesmu putem Facebooka, nakon čega ju je frontmen Eyesburna postavio na svoju stranicu.

"To je čovjek koji nam je bio uzor kad smo pravili bend i velika je stvar kad ti on da vjetar u leđa da nastaviš dalje", ispričao je bubnjar i dodao da bi se možda mogla očekivati u budućnosti i saradnja nikšićkog sastava i Kojota.

Manitou trenutno radi na ekranizacijama dvije numere koje su do sada objavili, za njih je zadužen Igor Bošnjak iz Trebinja, a Ognjenović je najavio novi singl početkom sljedeće godine koji najavljuje debi album njegovog benda.

Ranije je frontmen Manitoua Marko Janjušević kazao da brzina realizacije albuma zavisi od finansijskih faktora.

Galerija

Bonus video: