ljetnje pjesme

Crnogorski DJ i producent objavio EP "Sweet Seduction"

Millok je otkrio da mu je sada plan da ovu zimu provede u studiju gdje će raditi na novim idejama i pjesamama, kako bi bile objavljene prije, a slušane na ljeto
98 pregleda 3 komentar(a)
Milo Kekić, Millok, Foto: Ul-hangover.com
Milo Kekić, Millok, Foto: Ul-hangover.com
Ažurirano: 19.02.2019. 23:45h

Crnogorski DJ i producent Milo Kekić poznatiji kao Millok objavio je novi EP pod nazivom "Sweet Seduction".

Najsvježije izdanje ulcinjskog producenta dostupno je za preuzimanje sa sajta Traxsource po cijeni od 5,99 dolara, a za dvije sedmice naći će se na Beatportu i ostalim onlajn muzičkim prodavnicama.

EP čine dvije numere - "I'm Trippin" i "Sweet Seduction" u kojima je pretežno zastupljen deep tech zvuk.

"Rađene su u periodu prije ovog ljeta i samim tim glavna inspiracija i jeste bila predstojeće ljeto", kazao je Millok opisavši "Sweet Seduction" kao pravu ljetnju nu/deep numeru, a "I'm Trippin" kao deep/tech zvuk koji može uvijek biti slušan.

"EP je objavljen za Blacksoul Music iz Zagreba, lejbl mog prijatelja i kolege Toma , poznatijeg svijetu kao Blacksoul, koji je želio da ostvari saradnju sa mnom jer je prepoznao kvalitet moje muzike, a i meni je bilo veliko zadovoljstvo da izdam za njegovu etiketu", objasnio je Ulcinjanin.

On je otkrio da mu je sada plan da ovu zimu provede u studiju gdje će raditi na novim idejama i pjesamama, kako bi bile objavljene prije, a slušane na ljeto.

"Iskreno, ova godina i nije mi toliko bila dobra koliko sam očekivao. Ne žalim se da je bila loša, ali znam da će predstojeća biti po svemu mnogo bolja i uspješnija", najavio je Millok i dodao da se nada uskoro nekom nastupu u inostranstvu.

Osim EP-a "Sweet Seduction" crnogorski producent je nedavno objavio i numeru "Lost My Way" koja se može kupiti na Beatportu po cijeni od 2,49 dolara, a na njegovoj Fejsbuk strani mogu se poslušati editovane verzije pjesama izvođača kao što su Sade, “Depeche Mode”, Buika...

Prethodno objavljeni singl "Forbidden Love" našao se u julu među deset disko numera koje možete čuti na Beatportu.