Publika statična, Jelena Tomašević oduševila

Šta god da su Jelena i bend svirali i pjevali, publika koju su činili pripadnici svih generacija, nije se dala dići na noge, čak ni uz čuvenu “Proud Mary”
55 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 10.12.2013. 21:37h

Pjevačica Jelena Tomašević, nakon četiri godine, nastupila je u podgoričkom KIC-u Budo Tomović.

Na početku se zahvalila publici koja je Veliku salu ispunila do posljednjeg mjesta, uz obećanje da njen sljedeći koncert neće toliko dugo čekati.

Nakon čuvene “Košave”, pokazala je svoje glasovne mogućnosti i moć improvizacije interpretirajući “Panta rei”, “Med i žaoka”, a sa njom je stidljivo pjevala i publika.

Numera “Oro” sa kojom je 2008. predstavljala Srbiju na Eurosongu, izmamila je aplauz, pa je Jelena odlučila da izvodeći “Okeane” podigne publiku na noge, ali su prisutni izabrali da pljeskajući u svojim stolicama drže ritam pratećem bendu.

Nakon još nekoliko starijih numera, premijerno je u Podgorici uživo predstavila svoja dva nova hita - “Vertigo i “Melanholija”, te najnoviju “Radio svira za nas”.

Uslijedio je blok pjesama koje ona voli da sluša.

Šta god da su Jelena i bend svirali i pjevali, publika koju su činili pripadnici svih generacija, nije se dala dići na noge, čak ni uz čuvenu “Proud Mary”.

Druženje je planirala da završi numerom “Daire” grupe “Smak”, no publici sat i po svirke nije bilo dovoljno, pa je izvela još nekoliko svojih hitova.

Koncert Jelena Tomašević je održan u okviru DEUS-a.

Galerija

Bonus video: