Nova pjesma grupe "Grim" nakon četiri godine

"Novi album donijeće minimum 15-16 pjesama, među kojima će, naravno biti i ova numera “Ovde”
162 pregleda 3 komentar(a)
Grim, Nebojša Đukanović, Foto: Privatna arhiva
Grim, Nebojša Đukanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.12.2013. 09:48h

Grupa “Grim” simila je pjesmu “Ovde” po tekstu srpskog pjesnika Milana B. Popovića.

"Dobili smo da biramo pjesme iz njegove zbirke na koje ću da pravim muziku. Izabrao sam pjesmu 'Ovde' i napravio po prvi put melodiju na tuđe stihove. Inače, jedino je 'Grim' iz Crne Gore dobio tu privilegiju da na njegove stihove napravi pjesmu koja će se naći na drugoj Milanovoj kompilaciji. Pored nas, između ostalih, njegove stihove na tom CD-u pjevaće Slađana Milošević i bend “Alogija"", rekao je Nebojša Đukanović, frontmen barskog sastava.

Prva kompilacija pjesama rok i metal bendova po stihovima Milana B. Popovića nazvana “Vreme brutalnih dobronamernika” izdata je 2010. godine.

“Ovde” se može čuti na njegovom YouTube kanalu, na što su ljubitelji benda čekali skoro četiri godine.

"Tražili smo pravi trenutak da objavimo pjesmu. Vrijedno radimo na novom albumu, i za ovo vrijeme koliko nijesmo bili aktivni, pripremili smo 40-ak pjesama a ostalo nam je da odaberemo one za album", rekao je Đukanović. On je za početak godine najavio još dva singla koje će pratiti i i spotovi.

"U jednoj numeri Ivana Janković će biti glavni vokal, dok ću drugu pjesmu otpjevati ja", otkriva Đukanović.

"Novi album donijeće minimum 15-16 pjesama, među kojima će, naravno biti i ova numera “Ovde”. Pola njih otpjevaće Ivana, imaćemo i nekoliko dueta, a ostatak ću otpjevati sam", zaključuje Đukanović.

Bonus video: