"Exit" produžetak u Crnoj Gori: Bine u Budvi, Kotoru i na Adi Bojani

Nakon održavanja u Novom Sadu od 10. do 13. jula, sljedeći EXIT "produžiće se" u Budvi od 15. do 17. jula
238 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2013. 19:17h

Prvo izdanje Sea Dance festivala održaće se od 15. do 17. jula na plaži Jaz kod Budve, a na njemu neće nastupiti samo DJ-evi kao što su prenijeli neki mediji, već će biti zastupljeni izvođači raznolikih žanrovskih usmjerenja, saopštili su “Vijestima” organizatori.

Cijena ulaznice za ovu manifestaciju, koja je osmišljena kao produžetak Exit festivala, biće 42 eura za sva tri dana, a pored gostovanja svjetskih muzičkih zvijezda na Jazu, održaće se i žurke u starim gradovima u Budvi i Kotoru, kao i na Adi Bojani u Ulcinju.

Na Jazu će biti napravljen kamp sa svom potrebnom infrastrukturom, takozvano festivalsko selo. Uz centralnu binu, a biće više manjih dešavanja na samoj plaži.

Predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović i Milan Vukašinović, direktor Exit tima su potpisali sporazum o saradnji, a zatim zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, u vojvođanskoj prijestonici održali konferenciju za novinare.

Prošli Exit posjetilo je preko 200.000 ljudi, a oboreni su mnogi rekordi posjećenosti tokom nastupa zvijezda kao što su The Prodigy, Fetboj Slim, Nik Kejv, Atoms For Peace, Dejvid Geta

Rađenović naglasio je da dovođenje brenda kakav je Exit može doprinijeti pozitivnom imidžu Budve.

"Exit je naš najveći izazov do sada, ali ja sam uvjeren u to da će njegovo održavanje u Budvi biti na potpuno istom, izuzetno zavidnom nivou, kao što je u Novom Sadu", rekao je on.

Za predstojeći Exit, koji će se održati tradicionalno na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 13. jula, od četvrtka 12. decembra do 14. januara moćiće da se kupe ulaznice za sva četiri dana festivala po cijeni od 51,50 eura, što je 60 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu.

TV Vijesti, Ana Manojlović

Svi koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije besplatno dobiti kartu za sva tri dana Sea Dance festivala.

Članovima "Exit Trajba" koji ulaznice kupe do 14. januara biće omogućen besplatan smještaj u kampu festivala u Novom Sadu, dok će regularna cijena mjesta u kampu biti 26,25 eura.

Redovna cijena ulaznica za Exit biće 116, 50 eura. Oni koji kupe paket "Exit" po cijeni od 99 eura dobiće ulaznicu za festival na Petrovaradinskoj tvrđavi, smještaj u kampu i prevoz do Novog Sada i nazad.

Takođe, biće moguće kupiti i paket "Exit avantura" po cijeni od 139 eura u koji ulaze ulaznice za Exit, Sea Dance festival, smještaj u kampu u Novoom Sadu, prevoz do Novog Sada i odatle do Budve. Specijalni paketi biće dostupni do 14. januara, a više informacija moguće je naći na exittrip.org.

Prošli Exit R:Evolution posjetilo je preko 200.000 ljudi, a oboreni su mnogi rekordi posjećenosti tokom nastupa zvijezda kao što su The Prodigy, Fetboj Slim, Nik Kejv, Atoms For Peace, Dejvid Geta...

Prema saopštenju organizatora, spisak maloprodajnih objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Exit biće dostupan zvaničnom sajtu festivala exitfest.org.

Galerija

Bonus video: