Jelena Tomašević nastupa na ovogodišnjem DEUS-u

Pored njenih starih pjesama, publika će imati priliku da čuje i njena tri nova singla “Melanholija”, “Vertigo” i prije nekoliko dana objavljen “Radio svira za nas”
214 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Tomašević, Foto: Zoran Lončarević
Jelena Tomašević, Foto: Zoran Lončarević
Ažurirano: 03.12.2013. 18:30h

Srpska pjevačica Jelena Tomašević održaće koncert 10. decembra u velikoj sali KIC-a Budo Tomović u Podgorici.

Učesnica Evrovizije 2008. godine, nastupiće u okviru ovogodišnje manifestacije DEUS.

"Izuzetno se radujem što ću nastupiti opet u Podgorici i to u KIC-u Budo Tomović, gdje sam se posljednji put družila sa publikom 2009. godine. Tada me je pratio veliki novosadski Big bend, a ovoga puta biće to drugačiji nastup jer će sa mnom na bini biti moj bend. Pripremili smo, pored naravno mojih pjesama koje publika već dobro zna, i neke koje ja volim, a biće i numera iz poznatih filmova", obećala je Tomašević, dodajući da se nada da će opet u sali vladati lijepa atmosfera.

Pored njenih starih pjesama, publika u Podgorici premijerno će imati priliku da čuje i njena tri nova singla “Melanholija”, “Vertigo” i prije nekoliko dana objavljen “Radio svira za nas”.

"Na nastupima uveliko sviramo te pjesme i publika dobro reaguje na njih", otkrila je Tomaševićeva koja radi i na svom drugom albumu.

"Pomenute tri pjesme su najava albuma koji će se na tržištu pojaviti na proljeće. Na njemu vrijedno radim iako mi je isprva bio u planu da promovišem singl po singl. Međutim, za svo ovo vrijeme nakupilo mi se dosta dobrih pjesama mojih kolega Sergeja Ćetkovića, Emine Jahović, Mari Mari, Darka Dimitrova, pa sam se ipak odlučila da umjesto maksi singla objavim čitav album. Inače, za razliku od prethodnog, kao autor sam mnogo manje radila, pa ću biti potpisati svega jedan tekst. Tako će ovaj album biti dar meni od mojih kolega, a moj publici", kazala je Tomašević kojoj je prvi album radio i producirao Željko Joksimović.

"Sa Željkom nijesam prekinula saradnju, iako u ovom albumu neće imati udjela. Naprotiv, već smo se dogovorili da on radi treći, s obzirom na to da ćemo zajedno pjevati i nastupati u okviru projekta koji spremamo", potvrdila je Tomašević.

Karte za njen nastup već se mogu naći na biletarnici KIC-a Budo Tomović po cijeni od pet eura. To će biti jedini koncert popularne muzike na ovogodišnjem DEUS-u.

Bonus video: