My Way: DJ Kojo izdaje svoj četvrti singl

"Želio sam da publici pružim nešto drugačije i neočekivano od mene. Muzika pruža mnogo mogućnosti da se bude kreativan i to želim iskoristiti"
0 komentar(a)
DJ Kojo, Foto: Privatna Arhiva
DJ Kojo, Foto: Privatna Arhiva
Ažurirano: 03.12.2013. 18:07h

DJ i producent Jovan Kojičić poznatiji kao DJ Kojo uskoro će objaviti svoj četvrti singl. Numeru “My Way” Kojo je snimio u saradnji sa Sanom Hartfild, a uskoro će je objaviti izdavačka kuća iz Australije.

"Ovaj četvrti singl je najozbiljniji i u smislu kvaliteta i onoga što ga prati. Ostvaren je u saradnji sa izvrsnom vokalnom solistkinjom Sanom koja živi i nastupa u Londonu i značajno je muzičko ime širom Evrope", pohvalio se na početku razgovora DJ Kojo. Dodao je da je Sana, koja je porijeklom Šveđanka pjevačica i tekstopisac Latin big banda i DeLatin Sound, te da iza sebe ima saradnju sa mnogim poznatim muzičarima.

Za njihov zajednički singl kaže da je drugačiji od svega prethodnog što mu je i bio cilj.

Od ove pjesme DJ Kojo očekuje da skrene pažnju i domaćih medija, a naš sagovornik smatra da je pogodna i za crnogoske klubove

"Želio sam da publici pružim nešto drugačije i neočekivano od mene. Muzika pruža mnogo mogućnosti da se bude kreativan i to želim iskoristiti praveći žanrovski različite melodije",najavljuje DJ Kojo.

Pjesmu će na tržište plasirati australijska izdavačka kuća "4House".

"Zahvaljujući njima, pjesma će se naći na najpoznatijim svjetskim sajtovima za muziku, tako će ljudi svoj primjerak “May Way” moći da kupe preko Beatporta i Itunesa", otkrio je DJ Kojo, dodavši da svjetske izdavačke kuće itekako imaju sluha za kvalitet, i nije im bitno odakle dolazi autor.

"Od mnogobronjih demo snimaka koje im šalju, počastvovan samda baš moja pjesma bude odabrana i da nam budu ponuđeni više nego odlični uslovi - pohvalio se on.

I prije nego što je ostvario saradnju sa Sanom, DJ Kojo je pratio njen rad.

"Moja ambicija je da se ostvarim i na evropskom i svjetskom tržištu, pa sam tražio odgovarajući vokal za melodiju koju sam napravio. Sanin rad sam i ranije pratio, a kada sam napravio muziku, stupio sam sa njom u kontakt putem Interneta i poslao joj demo. Kako joj se melodija svidjela, Sana je napisala tekst i otpjevala "My Way", priča DJ Kojo.

Zahvaljujući Internetu nije samo stupio u kontakt sa pjevačicom i izdavačkom kućom, već je čuo i kako njegov “My Way” zvuči uživo.

"Kako Sana ima svoj bend, putem Skypea imao sam prilike da slušam i gledam uživo kako ona sa njima na probi izvodi našu pjesmu. Svi ti živi instrumenti dali su pjesmi potpuno drugu čar, tako da sam se oduševio i kako zvuči u klupskoj verziji. Nadamo se da će se dopasti ljudima i da će se svirati i pjevati po klubovima širom svijeta", nije krio svoje ambicije DJ Kojo.

Od ove pjesme DJ Kojo očekuje da skrene pažnju i domaćih medija, a naš sagovornik smatra da je pogodna i za crnogoske klubove.

"Zato što je pjesma "sviračka", nadam se da će biti inspirativna i domaćim bendovima da je uvrste u svoj repertoar", kazao je on, dodajući da My Way je najviše rađena za inostrano trište pa neće biti prepjevana i na naš jezik, jedino će kad se zavrti dobiti remiks verziju.

Bonus video: