Niggor u predlozima za "Domaćicu": Glasajte tek ako vam se svidi spot

Iako još nije zvanično na Domaćici, Niggor je sa “Serotoninom” već uspio da osvoji radijsku publiku
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2013. 15:09h

MC Niggor sa pjesmom “Serotonin”, za koju je nedavno objavio spot, našao se u predlozima na MTV-top listi Domaćica. Naime, crnogorskom muzičaru je ovo već druga nedjelja da se nalazi u predlozima i to na četvrtom mjestu, a veliku podršku publike još uvijek nije dobio da bi se mogao naći na samoj listi.

"Nijesam ni znao da su me stavili na bilo kakvu listu. Dao sam im spot nedavno, oni su ga emitovali, ali mi nije pominjana nikakva mogućnost za bilo kakve liste i predloge ", kazao je “Vijestima” Niggor.

Kako kaže, ni sada neće, poput svojih kolega, pozivati fanove da glasaju za njega.

"Nema me na Facebooku, Twitter mi je neko hakovao tako da ne postoji način da pozovem ljude da glasaju za mene. A, inače, ne spadam u onu grupu nametljivih ljudi. Više volim da publika sama da sud o pjesmi. Eto, predlažem svima da pogledaju spot i glasaju za mene ako im se svidi", ističe Niggor.

Iako još nije zvanično na Domaćici, Niggor je sa “Serotoninom” već uspio da osvoji radijsku publiku.

"Kasnili smo sa spotom, pa se do skoro pjesma mogla čuti samo na radiju. Polako, ali sigurno osvaja publiku, a od kad se pojavio spot, nekako je napredovala i na radijskim top listama. Inače, poznato je da ja ne radim često singlove, ovaj sam objavio poslije dosta godina pauze, pa ne bi ni valjalo da traju mjesec-dva", smatra Niggor.

Galerija

Bonus video: