Zdravko Čolić objavio singl „Što ti dadoh”

Čolić će i na ovom albumu imati gosta, a ovoga puta u pitanju je makedonski gitarista Vlatko Stefanovski
732 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2013. 14:06h

Jedna od najvećih balkanskih pop zvijezda Zdravko Čolić, odlučio je da svoje obožavatelje obraduje novim singlom. Naime, on je danas pustio u etar numeru „Što ti dadoh“ kojom će najaviti i, novi četrnaesti studijski album „Vatra i barut“.

Iako je novi album najavljivao za sredinu oktobra, na sve nove pjesme, publika će morati da pričeka, kako sad stvari stoje, do kraja ovog mjeseca.

Tekst pjesme „Što ti dadoh“, potpisuje Antonija Šola, koja je koautorka muzike zajedno sa Marsel Benzonom, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Nikša Bratoš.

Novi album donijeće 12 pjesama od kojih je devet napisao Čola, a tri su za njega radili drugi autori. Tako će pored Šole i Benzona, kao autori biti potpisani i bosnasko-hercegovačka mlada kantautorka Maya Sar koja je za Čolića napisala „Zar se nismo shvatili“ i Bruno Kovačić (Samo pričaj).

Čolić će i na ovom albumu imati gosta, a ovoga puta u pitanju je makedonski gitarista Vlatko Stefanovski koji mu je gostovao u naslovnoj numeri, kao i u pjesmi koju je napisala Maya Sar.

Za tekstove na ovom albumu u većini su bili zaduženi Momčilo Bajagić Bajaga i Marina Tuacković.

Oni koji su imali priliku da preslušaju nove pjesme, najavljuju da će za slušaoce najveće iznenađenje biti pjesma “Šok” koja ima moderan aranžman i namijenjena je mlađoj populaciji.

Galerija

Bonus video: