Davor Gobac: Severina je stara iskusnjača

Gobac je najavio da novi album Psihodomodo popa izlazi 15. decembra, a da će osim na CD-u biti objavljen i na ploči
2 komentar(a)
Davor Gobac, Foto: Dejan Barić
Davor Gobac, Foto: Dejan Barić
Ažurirano: 12.11.2013. 14:08h

Frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac komentarisao je pjevačice sa hrvatske muzičke scene tokom gostovanja na Narodnom radiju gdje je promovisao novu pjesmu svog benda "Donna".

Upravo to je bio povod da Gobac okarakretiše pjevačice Jelenu Rozgu i Severinu kao "zgodne ženske", dok po njemu najbolju muziku radi Mirela Priselac Remi iz hip hop grupe Elemental.

"One su još savršenije od naše (žene u pjesmi 'Donna'), ne znaš koja je bolja. Jelena Rozga je bivša balerina, doduše još uvijek je zgodna ženska. Ne slušam takvu muziku, ali je super komad. A Severina je stara iskusnjača. Zna ona sve. Naravno da pjeva 'Hurem' sad kad se emituje ta genijalna sapunica", kazao je Gobac.

Pjevačicu Milu Elegović opisao je kao "simpatičnu ženskicu", a Remi kao "slatkicu".

Gobac je najavio da novi album Psihodomodo popa izlazi 15. decembra, a da će osim na CD-u biti objavljen i na ploči. Ovim izdanjem bend će proslaviti 30 godina rada.

"Rekao bih da smo sad puno opušteniji nego prije. Nismo mladići, ali da smo ostarili - nismo. Mislim da ima puno više mlađih staraca od nas", izjavio je Gobac.

Bonus video: