Reakwon repuje uz matricu Sivila

Sivilo je najavio uskoro ekranizovanje pjesme "Bolje sjutra", a pripreme za snimanje spota su već počele
1 komentar(a)
Ažurirano: 08.11.2013. 15:05h

Poznati američki reper Reakwon iz legendarne grupe Wu-Tang Clan i njegov kolega i sugrađanin Maino iskoristili su u pjesmi "Bet That" matricu numere "Dobru volju lovimo" podgoričkog repera Sivila. Kolaboracija američkih repera može se čuti na sajtu rapradar.com, a za "bit" je zaslužan Coby, koji važi za jednog od najtalentovanijih srpskih "bitmejkera", a ovo mu nije bio prvi inostrani angažman.

"Osim srpskog, etiketa Bassivity ima i američki ogranak koji tamo već godinama vodi producent Oneya. Oni se probijaju na taj način što velikim izdavačkim kućama šalju bitove, među kojima su i radovi bitmejkera sa ovih prostora, a tu se eto zadesio i ovaj za 'Dobru volju lovimo'", kazao je Balša Krkeljić poznatiji kao Sivilo za "Vijesti".

"Bit" je uzeo Maino, a zbog sempla iz Reakwonove kultne numere "Incarcerated Scarfaces" je pomislio da bi bilo zanimljivo da poznatog člana Wu-Tanga pozove da sarađuju, otkrio je Sivilo.

Podgorički reper je inače nedavno nastupio u Beogradu u sklopu nastupa na kojem su se predstavili izvođači Bassivity etikete. To je bio njegov prvi nastup u glavnom gradu Srbije od kad je objavio svoj debi "Tamna strana sreće".

"Bilo je nevjerovatno. Sva očekivanja ispunjena. U ovim redovima ispred mene koje sam mogao da vidim su svi znali sve pjesme napamet. Prvi put sam dobio puni sat da nastupam i prvi put mogao da vidim koliko zapravo imam fanova i da li ih ima uopšte", kazao je Sivilo.

Reper je najavio uskoro ekranizovanje pjesme "Bolje sjutra", a pripreme za snimanje spota su već počele pregledom mogućih lokacija. "Gledamo i da zakažemo koncerte u Podgorici i Nikšiću do kraja godine", dodao je Sivilo.

Galerija

Bonus video: