Doris Dragović otkrila razlog povlačenja sa scene: Crkva mi je sve

“U jednom sam trenutku bukvalno došla do zida. Nisam više imala šta da dam", kazala je Dragović
270 pregleda 3 komentar(a)
Doris Dragović, Foto: Rtl.hr
Doris Dragović, Foto: Rtl.hr
Ažurirano: 30.10.2013. 10:13h

Hrvatska pjevačica Doris Dragović, nedavno je u razgovoru za Radio Dalmacija nakon dužeg vremena pričala o razlozima povlačenja sa scene.

Pjevačica koja, kada se izuzme humanitarni koncert povodom 30 godina od početka karijere, nije previše nastupala, dugo je ćutala na pitanja o povlačenju sa scene.

Ona je u emisiji Ive Perkušića objasnila zašto je prestala sa radom, ističući da je snagu potražila u crkvi.

“U jednom sam trenutku bukvalno došla do zida. Nisam više imala šta da dam. Osjećala sam da ću se ugušiti. U meni je sve vrištalo da se udaljim sa scene”, ispričala je Dragović.

“Trebalo mi je da se obnovim i regenerišem. Jednostavno, svi jednom dođemo do tačke kada više ne možemo. To je život. Ako se čovjek ne razvija i ne napreduje, stagnirali smo. Treba ponekad stati i podvući crtu”, dodala je ona.

Pjevačica je otkrila i da je snagu i podršku potražila u crkvi.

”Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila bogu da mi pomaže i da me vodi. On nije tašt i skrušeno čeka negdje ispred naših vrata da mu ih otvorimo i pustimo ga u naše živote. Molitva mi puno znači u svakodnevnom životu. Podsjeća me na to odakle sam došla, gdje idem i ko sam sada”, ispričala je Dragović.

Bonus video: