Sivilo 2. novembra u Beogradu: Da se dobro iskačemo

Sivilo je otkrio da ima u planu da krene sa snimanjem spota, a ekranizovaće pjesmu "Bolje sjutra"
87 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 25.10.2013. 17:42h

Podgorički reper Sivilo nastupiće u Beogradu 2. novembra u sklopu Bassivity Digital Showcase manifestacije, gdje će se predstaviti MC-evi hip hop etikete, za koju je vlasnik pjesama "Mala" i "Sam protiv svih" objavio svoj debi album "Tamna strana sreće".

Biće to drugi nastup Sivila u glavnom gradu Srbije ove godine, nakon što se predstavio tamošnjoj publici 14. jula na festivalu "Svi kao jedan", a reper za "Vijesti" kaže da su ovog puta očekivanja velika.

"Dugo smo se spremali za ovaj nastup, tako da ćemo sa velikim samopouzdanjem izaći na binu i potruditi se da se zabavimo. Da bi se to desilo bitno je da nas publika isprati, a vjerujem da će je biti jer za razliku od prošle godine ovog puta nastupam sa albumom iza sebe, izdanjem koje su Beograđani super prihvatili", najavio je Sivilo.

"Od prvog dana sam imao za cilj da kad dođe vrijeme za nastupe u priču ubacim bubnjara i 'hajpmena'. To se pokazalo kao pun pogodak...", priča Sivilo

On je na svom Facebook i Twitter profilu postavio video koji prikazuje pripreme za koncert na kojem će uz njega nastupiti bubnjar Ivan Mandić i "hajpmen" Nemanja Dragović.

"Od prvog dana sam imao za cilj da kad dođe vrijeme za nastupe u priču ubacim bubnjara i 'hajpmena'. To se pokazalo kao pun pogodak, jer smo poslije nastupa na Asfaltiranju dobili samo pohvale za originalan pristup. Ivan daje novu dimenziju pjesmama i podiže energiju nastupa... Trudimo se da publici damo nešto malo jače nego što su imali priliku da čuju na albumu, u cilju da se svi dobro iskačemo i zabavimo", objasnio je reper.

Sivilo je nedavno učestvovao u "cypheru" (dva ili više repera 'bacaju fristajlove' u neformalnom kontekstu) etikete Bassivity koji se može pogledati i poslušati na YouTubeu, a reper je za "Vijesti" kazao da od kolega iz izdavačke kuće najbolje sarađuje sa producentom Cobijem ("koji je ideju o 'Tamnoj strani sreće' pretvorio u zvuk”) i Strukom.

"Struku poštujem zbog činjenice da je među rijetkima iz stare garde koji je napravio uspješnu solo karijeru, dok ostali većinom to čine u grupama. Pošto sam se isto odlučio za solo karijeru njegovi savjeti i mišljenja su uvijek dobrodošli, a on ih nesebično daje", otkrio je on.

Sivilo na "Asfaltiranju" u Podgorici

Nakon nastupa u Beogradu Sivilo je otkrio da ima u planu da krene sa snimanjem spota, a ekranizovaće pjesmu "Bolje sjutra".

Link za besplatno preuzimanje albuma "Tamna strana sreće" može se naći ispod Sivilovih pjesama na YouTube servisu, dok se u fizičkom formatu može kupiti putem sajta gooda.rs po cijeni od 599 dinara (pet eura).

Reputacija koju zaslužuje

Prošla su četiri mjeseca od kada je Sivilo objavio svoj debi, a kaže da su reakcije toliko dobro da mu je teško da ih procesuira, jer rijetko nailazi na negativne komentare.

"Kao što smo i zamislili, album polako dobija reputaciju koju zaslužuje, jer traži da mu se posveti više vremena da bi bio u potpunosti shvaćen i voljen, a ako ne voljen onda makar poštovan", kazao je on.

Galerija

Bonus video: