U novom spotu Niggor kao lopov, preljubnik, kuvar, turista...

Iako su mnogi očekivali da će se spot pojaviti odmah nakon što je objavljen i singl, Niggor je odlučio da publika ipak malo pričeka
2 komentar(a)
Ažurirano: 22.10.2013. 17:21h

Nakon što je proljetos nakon jedanaestogodišnje pauze objavio novi singl “Serotonin”, crnogorski muzičar MC Niggor odlučio je da za ovu pjesmu snimi spot, koji je promovisan sinoć.

Za spot koji je radio sa svojim dugogodišnjim saradnikom Aleksandrom Kerekešom Kekijem u produkciji Visual Infinityja kaže da je drugačiji od svega što smo do sada imali priliku da vidimo.

"Kada radim sa Kekijem spokojan sam, jer znam da će sve biti van mojih očekivanja. Uvijek sam spotove radio sa Kekijem jer se dobro kapiramo, a i privatno smo prijatelji tako da tu nema dileme", priča o saradnji Igor Lazić.

Iako su mnogi očekivali da će se spot pojaviti odmah nakon što je objavljen i singl, Niggor je odlučio da publika ipak malo pričeka.

"Spot sam snimio polovinom jula, ali nisam htio da ga objavljujem tada, nego sam malo sačekao. Nikakav poseban razlog nisam imao, ne valja ništa raditi na brzinu", smatra on.

Do sada Niggora smo gledali u mnogim ulogama, međutim, tek ovim spotom pokazaće sve svoje glumačke vještine. Naime, u novom spotu muzičar je glumio lopova, preljubnika, kuvara, turistu, kidnapovanog čovjeka.

Na pitanje koja mu je od tih uloga najteže pala, odgovara:

"Nije mi ništa teško palo. Użživao sam snimajući, jedino što je malo bilo opasno je skakanje sa drugog sprata zgrade, ali sve se završilo srećno i bez posljedica", pohvalio se on.

Pjesma će se tek danas naći na Youtube kanalu, a Niggor ne planira, bez obzira na reakcije da žuri sa narednim singlom.

"Neka se “Serotonin” malo zavrti. Ipak je drugačije kada pjesmu prati i spot, a onda naravno da ću raditi nešto novo. Muzičar sam, to mi je posao", obećava on.

Galerija

Bonus video: