Masturbeator objavio novi EP: Zvuk sa više basa

Na izdanju preovladava "bass" zvuk (drum'n'bass, glitch hop, dubstep...)
2 komentar(a)
Masturbeator, Foto: Privatna arhiva
Masturbeator, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.10.2013. 09:23h

Podgorica - Crnogorski producent Masturbeator objavio je novi EP naslovljen "Synthetic Wreck".

Novo izdanje Baranina dostupno je za besplatno preuzimanje i preslušavanje na njegovoj Soundcloud stranici, kao i na Bandcamp strani etikete Underground Alliance za koji je objavljen. U pitanju je izdavačka kuća koja okuplja autore alternativnog elektronskog izraza sa prostora bivše Jugoslavije.

"Na EP-u se nalaze četiri pjesme na kojima je rađeno već neko vrijeme, neke od njih su nastale i prije nekoliko godina, pa su finiširane u posljednjih mjesec dana. Sa druge strane, nekoliko njih je nastalo u ovih posljednjih mjesec dana", kazao je Andrija Krivokapić koji stoji iza pseudonima Masturbeator.

On je objasnio da na izdanju preovladava "bass" zvuk (drum'n'bass, glitch hop, dubstep...).

- Uglavnom radim na dosta različitih projekata posljednjih nekoliko mjeseci, pa ne bih ništa konkretno da najavljujem dok ne dođe vrijeme za to - saopštio je producent.

On je najavio i promociju "Synthetic Wreck" EP-a u nikšićkom kafiću "Tunjel" 25. oktobra. Ovo je čak treći EP Masturbeatora u posljednjih godinu dana - prethodili su "Transcending" i "Chop a Virgin", a krajem prošle godine objavio je i svoj prvi cjelovečernji album "Disco Hernia", sva za već pomenutu etiketu.

Krivokapić je poznat i kao reper pod pseudonimom Dvorska luda i član je hip hop kolektiva Barska stoka.

Bonus video: