Počinje North Fest, nastupiće Tap 011, Bolero, Parampaščad...

North fest se i ove godine održava na sportskim terenima Hotela "Bianca Resort SPA“. Ta mužička manifestacija pokrenuta sa ciljem promocije turističke ponude sjevera i Kolašina u toku ljetnje turističke sezone
135 pregleda 0 komentar(a)
North Fest, Foto: North Fest
North Fest, Foto: North Fest
Ažurirano: 27.07.2018. 09:47h

Kolašinski North fest, počinje večeras, a tokom dva dana trajanja, nastupiće nekoliko bendova, među kojima su i oni koji se rijetko okupljaju i koji su obilježili muzičku scenu 80-ih i 90-ih.

Publika će imati priliku da sluša Tap 011 u originalnoj postavi sa Gocom Tržan i Ivanom Peters, nekadašnjeg pjevača grupe Smak, Dejan Najdanović Najda sa bendom Smak tribute i legendarnu grupa Bolero. Iz regiona dolaze makedonski sastav Ki , pobjednici Zaječarske gitarijade prošle i Festivala Omladina u Subotici ove godine, grupa Sila nečista iz Hrvatske, a nastupiće i Rudolf iz Kolašina, Akademia iz Bara i podgorički bendovi Parampaščad i Bubnjevi.

North fest se i ove godine održava na sportskim terenima Hotela "Bianca Resort & SPA“. Ta mužička manifestacija pokrenuta sa ciljem promocije turističke ponude sjevera i Kolašina u toku ljetnje turističke sezone. Prvo, prošlogodišnje izdanje Northa na kom je nastupila i “Riblja čorba”, opravdalo je svoje postojanje, i već u prvoj godini okupili su preko hiljadu posjetilaca iz svih gradova Crne Gore.

"Naša želja je da North postane značajna turistička manifestacija svima nama koji živimo i radimo u Kolašinu, a posebno onima koji se bave bilo kojim vidom turizma i ugostiteljstva. Pored podrške Opštine Kolašin i Turističke organizacije Kolašin, raduje nas činjenica što su prepoznali potencijal North festa i značajno nas pomogli poput hotela Bianca Resort & SPA i kompanije Beppler&Jacobson Montenegro koji i već drugu godinu za redom učestvuju u sponzorstvu naše manifestacije", kaže nam je Duško Gošnjić, organizator i osnivač North festa.

Novitet na ovogodišnjem North festu će biti i besplatno kamp naselje kao i dnevne žurke u toku oba festivalska dana.

Bonus video: