Knez objavio spot za "Đelem, đelem": Zapis sa Vrela ribničkih

“Đelem, đelem” je numera sa njegovog posljednjeg albuma "The Magic of Balkan"
0 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Screenshot (YouTube)
Nenad Knežević Knez, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.10.2013. 16:58h

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez objavio je spot pjesmu "Đelem, đelem", za koji su kadrovi snimljeni romskom naselju na Ribničkim vrelima u Podgorici.

Knežević je ranije “Vijestima” kazao da su mu se stanovnici Vrela veoma obradovali.

“Bili su začuđeni što sam došao tamo i baš se obradovali što ćemo se družiti. S radošću prihvatili da aktivno učestvuju u snimanju spota”, prisjetio se Knez i dodaje da mu je tog dana nekoliko puta bilo postavljeno ono čuveno pitanje:

“Hoću li da budem na televiziji”.

“Najinteresantnije je bilo druženje sa mališanima, koji su me u stopu pratili, čak nijesam mogao od njih ni da se u svojoj kamp prikolici presvučem i malo odmorim. Većina njih mi nije znala ime, pa kad su čuli od članova ekipe da me zovu Knez, oni su me prekrstili i čitavo vrijeme zvali Kinez”, ispričao je kroz smijeh Knežević.

Kako je kazao, drago mu je što je dan snimanja proveo sa stanovnicima Vrela ribničkih jer je imao priliku da vidi i u kakvim oni uslovima žive.

Sve to je dokumentovano u spotu, pa će svakom gledaocu biti jasno da su to uslovi nedostojni čovjeka.

“Uslovi u kojima žive su veoma teški, tako da mi je baš drago što smo, eto, na neki način doprinijeli da taj dan koji sam sa ekipom proveo u kampu, pamte”, zaključio je Knežević.

“Đelem, đelem” je numera sa njegovog posljednjeg albuma "The Magic of Balkan", koji je objavljen u izdanju Goratona.

Kneževića trenutno gledamo u TV šouu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem će večeras imitirati čuvenu hrvatsku pjevačicu Josipu Lisac.

Bonus video: