Kompletiran novogodišnji program u Budvi: Merlin, Severina, Tereza Kesovija...

Novogodišnji programa koji potpisuje TO Budva i Opština Budva koje su izdvojile 200 hiljada eura sa sponzorima, počinje 29 decembra
209 pregleda 23 komentar(a)
Tereza Kesovija, Foto: Luka Zeković
Tereza Kesovija, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.10.2013. 12:35h

Da će Budva zadržati lidersko mjesto, kada je riječ o organizovanju kako javnog tako i dočeka Nove godine u elitnim hotelima, potvrđuje i to da će mnoge zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije zabavljati sve one koji požele da 2014. dočekaju u metropoli turizma

Direktorka Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović potvrdila je da će za doček Nove godine na velikoj bini na gradskom trgu ispred zidina Staroga grada nastupiti vodeća bosanska zvijezda Dino Merlin, a prije njega iste večeri nastupiće grupa Perper.

Novogodišnji programa koji potpisuje TO Budva i Opština Budva koje su izdvojile 200 hiljada eura sa sponzorima, počinje 29. decembra dječijim programom - predstavom "Minja Subota i tajni agenti", da bi 30. decembra ispred zidina trebalo da nastupe Jelena Rozga i Vanja Radovanović.

Prve noći 2014. tačnije 1. januara goste na trgu će zabavljati Željko Joksimovi, Bajaga i instruktori i budvanski bend Bitter Sweet, a u podnevnim satima biće organizovan i koncert klasične muzike.

Čola i Vesna Zmijanac u "Palasu"

Program je najavio i petrovački hotel " Palas" kojim gazduje Hotelska grupa "Budvanska rivijera" proteklih osam godina, od kada se u tom hotelu organiizuje doček Nove godine.

Glavna zvijezda programa u Palasu je Zdravko Čolić koji će nastupiti 31. janura, a goste će zabavljati i folk pjevačica Vesna Zmijanac.

Program je predstavila glumica Milena Vasić, poznata po ulozi u serijalu "Dama bez blama" koja će voditi program u hotelu.

programa, je na konferenciji najavičla beogradska glumica Milena vasić poznatija po ulozi u serijalu " dama bez blama" koja će ujedno i voditi programa u hotelu.

Ona je kazala da će 1. januara za sve oni koji odluče da budu u "Palasu" nastupiti poznati folk pjevač Adil, Vesna Zmijanac i Jelena Rozga, dok će 2. januara, kada se u ovom hotelu tradicionalno organizuje "paštrovsko veče", nastupiti hrvatska legenda Tereza Kesovija.

Kako je kazala PR Hotelske grupe Vesna Lagator, sponzori novogodišnjeg programa su M- tel i Swiss osiguranje

U bečićkom elitnom hotelu "Splendid" , kako je najavila PR kompnije "Montenegro stars" Maja Vukićević, zvijezda je Severina, koja je inače još početkom januara potpisala ekskulzivni ugovor za novogodišnji aranžman. Osim nje, goste će zabavaljati i hrvatski pop pjevač Petar Grašo, a tu će biti i Žuti Serhatlić.

U hotelu "The Queen of Montenegro" će, kako je kazao direktor Dragan Ivančević, nastupiti najpopularniji crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković i Goca Tržan.

Bonus video: