Budvanski reperi Most Wanted imaju novi singl: Poslušajte "Oči boje heda"

Kada su u pitanju nastupi, Ražnatović kaže da su Budvani tanki sa vremenom budući da su posvećeni radu u studiju
132 pregleda 3 komentar(a)
Most Wanted, Foto: Facebook
Most Wanted, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.07.2018. 14:42h

Budvanski reperi Most Wanted objavili su novi singl “Oči boje heda” i prateći “lyrcs video” koji je dostupan na YouTube servisu.

Tekst potpisuje Stefan Ražnatović, muziku Petar Jablan, video Stefan Jovičić, a miks i master Jan Magdevski.

“Pjesma je jednostavno ‘izašla iz nas’. Kockice su se same vremenom sklapale i krajnji muzički produkt je upravo ona. Tekst i muzika su mjesecima bili spremni za producenta koji razumije to što radimo i ostvarili smo saradnju sa trenutno najboljim producentom na Balkanu, koji potpisuje većinu najslušanijih hitova sa aktuelne muzičke scene Janom Magdevskim aka JanZoo”, objasnio je Ražnatović u razgovoru za “Vijesti”.

Singlom “Oči boje heda” Most Wanted najavljuju svoj drugi studijski album, nakon prošlogodišnjeg “Nismo još”.

“Ovu smo pjesmu prvu objavili zato što je jako pozitivna, ljetnja i osjetili smo da je pravo vrijeme za nju. Planiramo da ekranizujemo i neke od sljedećih pjesama, ali ćemo otkriti sve kad bude pravi momenat”, pojasnio je Ražnatović.

Reper je otkrio da on i Jablan imaju 15-ak demo pjesama na kojima konstantno rade, pa će naknadno odabrati koje će se naći na albumu.

“Objavljivaćemo singl po singl, a o rokovima još uvijek ne razmišljamo, niti želimo da se ograničavamo njima. Kako kažu, sve u svoje vrijeme, osjetićemo kad dođe pravi trenutak”, dodao je on.

Kada su u pitanju nastupi, Ražnatović kaže da su Budvani tanki sa vremenom budući da su posvećeni radu u studiju, ali da ponude stižu i da će gostovanja biti u zavisnosti od slobodnog vremena i ponuđenih uslova.

Osim pomenutog albuma “Nismo još” na kojem se našlo deset numera, budvanski rep duo iza sebe ima i jedan EP koji nosi naziv grupe.

Bonus video: