Novi album dječjeg hora "Zvjezdice": Baš je dobro dobar biti

Specijalni gosti su Minja Subota i Nenad Knežević-Knez koji će sa Zvjezdicama otpjevati nekoliko pjesama
0 komentar(a)
hor Zvjedice, Foto: Zvjezdice
hor Zvjedice, Foto: Zvjezdice
Ažurirano: 09.10.2013. 14:38h

Dječji hor „Zvjezdice” promovisaće novi album „Baš je dobro dobar biti” na dva koncerta u nedjelju, u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

“Mališani i njihovi roditelji će u toku zanimljivog igrokaza 'Rađanje dobrote', imati priliku da čuju sve numere sa novog albuma hora, ali i da nauče koliko je važno da svijet 'miriše dobrotom'”, navodi se u saopštenju hora “Zvjezdice”.

Koncerti će se održati u u 12 i 18 časova, a realizaciju su pomogli Dječji savez Podgorice, KIC “Budo Tomović”, “Isla pastile”, pekara “Uniprom”, “Montenegro Airlines”, “Ap Print”, “Primo design”, Ministarstvo ekonomije, hotel “Podgorica”, Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina, Muzički atelje “Modus ”, cafe- picerija “Fuf luns” i marketing agencija Incognito.

“Scenario promocije napisali su Ana Klepić i Dejan Đonović, režiser je Husein Bato Dukaj, a uloge Sunčice Cvijetić i Olujka Gromovića zvanog Grom, povjerene su mladim glumcima Irini Šćekić i Nemanji Jancovskom.

Specijalni gosti su Minja Subota i Nenad Knežević-Knez koji će sa Zvjezdicama otpjevati nekoliko svojih hitova”, piše u saopštenju.

Bonus video: