Luke Black objavio EP “Neoslavic”

Luke Black karijeru je započeo 2015. kada je objavio svoj debi singl ‘D-Generation’
146 pregleda 0 komentar(a)
Luke Black, Foto: Instagram
Luke Black, Foto: Instagram
Ažurirano: 23.07.2018. 08:12h

Srpski alt-pop muzičar Luke Black (Luka Ivanović), objavio je novi EP pod nazivom “Neoslavic” koji se može preuzeti sa platformi Deezer i Google Play, a na kojem su se našle tri pjesme i to: Demons, Walpurgis Night, Olive Tree, kao i dva remiksa treće numere.

“Koncept ‘neoslavic’ Luke otkriva izlaskom svog najuspešnijeg singla do sada ‘Demons’ koji je u jednom trenutku bio kandidat za predstavnika Srbije na popularnom Eurovision takmičenju. O konceptu kaže da mu je na pamet pao kada mu je rečeno da ne izgleda kao da je sa Balkana, te da je htio da kroz svoju muziku i vizuelni identitet istraži šta znači izgledati kao da si sa ovih prostora i kako to možemo definisati”, piše u saopštenju.

“‘Neoslavic’ EP najavio je vatrenim nastupom u beogradskom klubu ‘Elektropionir’, a na njemu su se pored ‘Demons’, ‘Walpurgis Night’ i ‘Olive Tree’, kao i dva eksluzivna remiksa pesme ‘Olive Tree’ koje su radili španski producent Venza, sa kojim je Luke sarađivao na pesmi ‘Seek & Hide’, kao i Indigo, član FMJama, ekipe i producent popularnog tria Frenkie, Kontra, Indigo”, dodaju iz Universal Music Serbia.

Luke Black, kojeg je Instagram na platformi @music predstavio kao srpskog pop alhemičara, karijeru je započeo 2015. kada je objavio svoj debi singl ‘D-Generation’ nakon kojeg je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music Serbia, a ubrzo je uslijedio i drugi singl “Holding On To Love”, koji se našao na njegovom prvom EP-ju “Thorns”.

Nakon uspjeha “Thorns” izdanja, usledili su nastupi u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani i Beču, a kasnije i nastup u klubu Berghain u Berlinu, kao i uspješna turneja u Kini gdje je nastupao pred fanovima u Pekingu, Šangaju i Gvangžuu.

Numere “Demons”, “Walpurgis Night” i “Olive Tree” imaju i spotove koji su snimljeni nešto ranije, dok je za naslovnicu “Neoslavic” izdanja zaslužan reditelj i fotograf Kosta Đuraković, koji je režirao i spot za “Olive Tree” u decembru prošle godine.

Bonus video: