Katarina Bogićević pjeva o reciklaži

Iako njena pjesma ima za cilj podizanje svijesti kada je u pitanju recikliranje, ona smatra da pjesma ne može edukovati nikoga za jedan dan
200 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2013. 08:28h

Mlada crnogorska muzičarka Katarina Bogićević, snimila je spot za pjesmu “Reciklaža”, čiji poučni i zabavni tekst govori o recikliranju otpada, a može se pogledati na Youtube kanalu.

“Pjesma je nastala prije tri godine u okviru promocije projekta za recikliranje i trebalo je da se snimi i spot. Međutim, tada nismo bili u mogućnosti i to smo ostavili za kasnije, a ove godine smo odlučili da ga uradimo”, pojasnila je Bogićevićeva za “Vijesti”.

Iako njena pjesma ima za cilj podizanje svijesti kada je u pitanju recikliranje, ona smatra da pjesma ne može edukovati nikoga za jedan dan.

“Mislim da može uputiti malo mlađe koji još ne znaju, ali kada su u pitanju recimo tinejdžeri mislim da ne može značajno promijeniti njihov stav”, kaže mlada muzičarka.

“Kadrove u kojim sam sama, snimala sam sa tatom (Frenki Bogićević). Bilo je fino, a u Šušanju sam snimala sa plesnom grupom DC Team čiji je koreograf Željko Ilić”, pojasnila je ona.

Bogićevićeva se, kako kaže, sa članovima te plesne grupe zna još od učestvovanja u emisiji “Ja imam talenat”.

“Zvali su me kod njih na par dana, da se družimo i kada sam im ispričala za spot, došli su na ideju da smisle koreografiju i da snimimo par kadrova. To je bio najljepši dan snimanja i vrhunski smo se proveli i na kraju smo u onoj garderobi skočili u more i zezali se”, prepričala je ona.

S obzirom na to da se prethodnih godina posvetila snimanju serije “Folk”, Bogićević je na kratko zapostavila muzičku karijeru, ali planira da uskoro nadoknadi pauzu.

“Pošto sam dvije godine pauzirala sa pjesmama i spotovima, planiramo da nadoknadimo to što nismo radili. U planu je par pjesama i za neke od njih spot, a možda čak i album”, otkrila je ona.

Galerija

Bonus video: