Gdje su albumi pobjednika Leta ka zvijezdama

"Niko me nije zvao i nudio pjesme. Za sada sam samo u kontaktu sa Bojanom Momčilovićem koji mi je čak ugovarao neke svirke", kaže Nikić
114 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2013. 07:08h

Pobjednica posljednjeg serijala Let ka zvijezdama Mila Nikić još nije počela da radi na svom prvijencu, dok album Draška Đukića, najboljeg prošle godine, nije završen. Kako saznajemo, ove godine neće biti ovog muzičkog takmičenja RTCG.

Nikić nam je potvrdila da je za sad u fazi kontaktiranja autora.

"Ivan Maksimović (autor Leta ka zvijezdama) je napravio grupu na Facebooku gdje je kontaktirao sve autore sa kojima imaju potpisan ugovor, da urade pjesme za moj prvijenac. Dao im je rok do 15. septembra, nadam se da će se uskoro javiti i da ćemo početi da radimo", istakla je za “Vijest”i Nikićeva.

Iako obično biva da pobjednici nekog takmičenja od autora sami dobijaju pozive da im rade pjesme, Milu za sad niko nije kontaktirao.

"Niko me nije zvao i nudio pjesme. Za sada sam samo u kontaktu sa Bojanom Momčilovićem koji mi je čak ugovarao neke svirke. Što se tiče pjesama, već sam dala smjernice kakve bih voljela da snimim za svoj album. To bi bilo nešto poput onoga što je radila Ejmi Vajnhaus, ili čak r'n'b zvuk",otkrila je Nikić.

Za razliku do nje, pobjednik prvog serijala ovog muzičkog šoua, Draško Đukić pomjerio se s mrtve tačke.

"Ostalo je još malo da završimo album, ali se posljednjih mjeseci ništa ne dešava. Naime, i dalje je isto mjesto - isto odstojanje od dana kad smo posljednji put pričali o albumu. Znam da će na albumu biti devet pjesama, većinu toga smo završili, ali ti aranžmani još nijesu gotovi", priča Đukić koji je trebalo da završi album još prije ljeta.

"Ne znam zašto to nije završeno. Sve to nekako mnogo sporije ide nego što sam i sam očekivao", priznaje Đukić.

Bonus video: