"Happy Hour" svirao u Podgorici: "Mekši” repertoar za prvi put

"Završili smo snimanje albuma, ostalo je da nađemo izdavača, što je u današnje vrijeme najteži posao"
0 komentar(a)
Happy Hour, Foto: Vesko Belojević
Happy Hour, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.09.2013. 16:01h

Hercegnovski metal sastav Happy Hour prvi put je preksinoć gostovao u Podgorici i to u lokalu Getsbi. Za premijernu svirku u glavnom gradu Crne Gore muzičari su pripremili repertoar stranih i domaćih hitova jer su kako, tvrdi osnivač i gitarista Zoran Kaluđerović, morali da je prilagode klubu.

- Do sad smo nastupali po motorijadama i rok festivalima, pa smo mogli da sviramo šta nam je volja. Međutim, ovoga puta morali smo da „omekšamo“ i repertoar prilagodimo publici. Ipak, nijesmo odustali do roka – ispričao je za Vijesti Kaluđerović.

Zbog prilagođavanja repertoara odlučili su da ne sviraju svoje autorske stvari.

- Ovo je prvi nastup u Podgorici i najprije smo htjeli da opipamo puls publike. Zato smo izveli isključivo obrade, a biće vremena da predstavimo i našu autorsku muziku. I onako te pjesme tek treba da zažive, a pošto ih publika prihvati, zadovoljstvo će nam biti da ih sviramo i po klubovima – priznaje Kaluđerović.

Rad na pjesmama koje će se naći na njhovom prvijencu je pri kraju.

- Završili smo snimanje, ostalo je da nađemo izdavača, što je u današnje vrijeme kad je diskografija u krizi i najteži posao - priznaje on. Nakon što su objavili singl “Zmija” koji je pratio i spot, odlučili su da pred album izbace još jedan video.

- Uradili smo i spot za naslovnu pjesmu po kojoj se i album zove - ''Srce''. Spot je u fazi montaže i čim se to privede kraju krenućemo sa promocijom kako spota, tako i albuma. – obećava Kaluđerović. Video je sniman na nekoliko lokacija u Herceg Novom, a sve je završeno za jedan dan.

- U odnosu na prvi, napravili smo kompleksniji i zahtjevniji posao. Planiramo i da uradimo ''making of'' spota u kome bi bile prikazane sve ''zakulisne radnje'' vezane za video i samu pjesmu - zaključuje Kaluđerović.

Bonus video: