The Magic of Balkan

Dok je snimao spot na Vrelima, Romi trčali za Knezom i zvali ga Kinez

"Mogu samo da zamislim kako im je bilo u tim kontejnerima na preko 40 stepeni, kada su u Podgorici bile one vrućine. Uslovi u kojima žive su veoma teški"
69 pregleda 5 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.02.2019. 18:01h

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez snimio je spot za još jednu numeru sa albuma "The Magic of Balkan".

Ovoga puta u saradnji s diskografskom kućom "Goraton" i producentom Ratkom Jovanovićem za ekranizaciju je odabrana numera "Đelem, đelem", a kadrovi su snimljeni u Podgorici na Ribničkim vrelima na Koniku.

"Ratkova ideja je bila da se kadrovi snime u naselju Vrela ribnička. Obavili smo veoma zahtjevan posao i ovom prilikom bih se zahvalio kompletnoj ekipi na realizaciji ovog projekta, kao i stanovnicima tog romskog naselja", kazao je za “Vijesti” Knez.

Prema njegovim riječima, stanovnici Vrela su mu se veoma obradovali.

"Bili su začuđeni što sam došao tamo i baš se obradovali što ćemo se družiti. Međutim, nije bilo lako snimati spot gdje te konstantno prati od 300 do 500 ljudi. Bilo mi je teže da se skoncentrišem na plejbek. No, ipak, i oni su s radošću prihvatili da aktivno učestvuju u snimanju spota", prisjeća se Knez i dodaje da mu je tog dana nekoliko puta bilo postavljeno ono čuveno pitanje: “Hoću li da budem na televiziji”.

"Ma bilo je svakakvih pitanja. Čak neki nijesu znali čime se bavim, pa su me pitali ko sam i šta sam. Nekima sam bio “poznat” pa su se dodatno obradovali kada su čuli moje ime. Najinteresnije je bilo druženje sa mališanima, koji su me u stopu pratili, čak nijesam mogao od njih ni da se u svojoj kamp prikolici presvučem i malo odmorim. Većina njih mi nije znala ime, pa kad su čuli od članova ekipe da me zovu Knez, oni su me prekrstili i čitavo vrijeme zvali Kinez. Bilo je zaista interesantno",priča kroz smijeh Knežević.

Kako kaže, drago mu je što je dan snimanja proveo sa stanovnicima Vrela Ribničkih jer je imao priliku da vidi i u kakvim oni uslovima žive.

"Mogu samo da zamislim kako im je bilo u tim kontejnerima na preko 40 stepeni, kada su u Podgorici bile one vrućine. Uslovi u kojima žive su veoma teški, tako da mi je baš drago što smo, eto, na neki način doprinijeli da taj dan koji sam sa ekipom proveo u kampu, pamte", kazao je Nenad Knežević za Vijesti.

Prema Knezovoj procjeni, spot za “Đelem, đelem” publika neće dugo čekati. Naime, on planira da ga pusti u etar za nekih petnaestak dana.

Preporučujemo za Vas