Goran Karan snimio spot za pjesmu "Ljubav čuvaj"

"Svi singlovi koje smo do sada izbacili bili su u vrhu hrvatskih top lista, a takođe su se vrtjeli i u regionu"
121 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2013. 14:01h

Nakon što je nedavno u etar pustio drugi po redu singl s albuma “Čovik tvoj”- “Par je Božiji dar” koji je pratio i video, hrvatski kantautor Goran Karan odlučio je da ekranizuje još jednu pjesmu. Nakon sarajevske promocije novog albuma sa ekipom Hayat TV-a, Karan je snimio kadrove koji će biti korišćeni u spotu za numeru “Ljubav čuvaj”.

- U spotu se, pored mene, pojavljuje dvoje mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine, Kenan i Azra koji su u vezi već nekoliko godina, tako da nijesu morali da glume. Zato u ovom spotu nijesam imao pozerke koje se s vremena na vrijeme pojavljuju i šetaju kroz kadar. Inače, njih dvoje su studenti šumarstva, a ono što je posebno interesantno je da su njihovi očevi moje godište - pohvalio se u razgovoru za “Vijesti” Karan.

Osim u Sarajevu, Karan je kadrove za novu numeru zabilježio i u Vitezu i Konjicu, gdje je, takođe, vladala odlična atmosfera.

- Nadam se da će se spot pojaviti za nekih petnaestak dana. Najprije ekipa koja je radila treba da mi pošalje da provjerim kako je sve ispalo, pa ako budem zadovoljan, neću ga vraćati na doradu - obećava Karan čiji je album “Čovik tvoj” objavljen početkom ove godine. O tome da li je zadovoljan kako je prošao kod publike kaže:

- Svi singlovi koje smo do sada izbacili bili su u vrhu hrvatskih top lista, a takođe su se vrtjeli i u regionu, tako da za sada nemam razloga da budem nezadovoljan. Čak sam u okviru koncertne promocije svirao u Londonu i nekoliko gradova u Poljskoj. Sve to pokazuje da se ljudima nove pjesme sviđaju - siguran je on i kaže da mu je teško da priča o svojim pjesmama.

- Najbitnije je da pjesma sama nađe put do publike, da se neko uz nju zaljubi, poljubi, e onda će sigurno da živi. Inače spadam u one koji sve rade polako, pa često to ispadne mnogo bolje nego što sam se i sam nadao - priznaje Karan.

Za sada su samo službeni singlovi završavali na top listama, ali na svirkama, tvrdi Karan, publika ima svoje favorite.

- Svako ima pravo da odabere nešto što se njemu više sviđa. Tako i publika ima pjesme koje je sama izabrala, jer je CD zvanično pušten u prodaju još prije pola godine, pa su do sada imali vremena da oni sami zavole i izaberu pjesme koje će slušati. Ipak, na svirkama se najviše traži singl “Prijatelju” koji sam otpjevao sa Tomislavom Bralićem, a ono što me posebno raduje je da su i neki drugi izvođači tražili da interpretiraju ovu pjesmu - pohvalio se on. Na pitanje kada će publika u Crnoj Gori imati priliku da uživo čuje nove pjesme, odgovorio je:

- Na ovo pitanje najbolje bi odgovorila moja menadžerka. Ipak, mislim da imam neki zakazan nastup, čini mi se u Kotoru, ali još uvijek mi detalji nijesu poznati - zaključio je Karan

Bonus video: