Off Duty spreman za veće bine

Gužva na promociji debi albuma benda „Off Duty”, brojni posjetioci ostali ispred lokala
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2013. 18:15h

U Nikšiću je preksinoć je promovisan debi album “Još jedan dan” rok sastava “Off Duty” iz grada pod Trebjesom. Sudeći prema reakciji publike (ispred NK paba u kojem je svirka održana ostao veliki broj njihovih poklonika koji nijesu uspjeli da uđu) pred momcima je blistava karijera.

“Svirkom smo prezadovoljni, a tome su mnogo doprinijeli i naši gosti.

Iako je riječ o mladim nikšićkim bendovima, pokazali su da su spremni za veća djela, ali i veće bine”, kazao je nakon svirke Vasilije Savović, bubnjar “Off Dutyja”.

Bendovi koji su bili dobra uvertira za promociju albuma i koji su zagrijali preksinoć dobro raspoložene Nikšićane su Nagual, Manitu, Gomila nesklada i Pankreas. Oni su svirali od 22 sata do 15-ak minuta iza ponoći, dok je svirka “Off Dutyja” trajala do 1.30.

“Zaista smo zadovoljni posjetom i reakcijom publike. Kao što smo i očekivali publika je najbolje reagovala na brže i jače pjesme, one koje nama i odgovaraju”, kazao je Savović.

Pjesme koje su naišle na najbolji odziv publike su “Pokušaj do govoriš”, “Sve negdje piše” i njihov stari hit, “Ambicija”. I taman kada su pomislili da je kraj, jer publika je odslušala svih deset pjesama, uslijedio je poziv na bis.

“Spremili smo se za promociju albuma i mislili smo da je nakon desete pjesme stigao kraj. Ali publika nije mislila tako i činilo se da je upravo tada atmosfera dostigla vrhunac. Na zahtjev publike otpjevali smo obradu Goblina Daleki put”, kazao je bubnjar.

Pored toga što su na portalu mulj.net ponudili album za besplatno preuzimanje odštampali su 200 diskova, koje su ljubitelji dobrog zvuka uzeli prije nego što je svirka i počela.

A o ambicijama benda Savović kaže:

“Naši planovi su kratkoročni. Tu su koncerti sa prijateljima po Nikšiću i Podgorici, nastup na Bedem festu. Počećemo da radimo na novim pjesmama, a kada se snaga i sredstva malo obnove, uradićemo spot. Idemo polako, pa kud nas vjetar odnese”.

Bend pored njega čine i Milan Gezović (bas), Vuko Jovanović (gitara) i Bojan Kandić (gitara i vokal).

Album “Još jedan dan” je sniman u Nikšiću u studiju "Ultrazvuk" pod producentskom palicom Bojana Bojanića u i sadrži deset pjesama.

Galerija

Bonus video: