Tarapana u Budvi: Severina okupila 5.000 ljudi

Publika je vriskom pozdravila Severinu koja je na binu izašla oko jedan sat iza ponoći u dugoj crnoj haljini
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2013. 18:31h

Hrvatska pop zvijezda Severina održala je preksinoć koncert u budvanskom Top Hillu, kojem je, po procjeni organizatora, prisustvovalo pet hiljada ljudi.

Publika je vriskom pozdravila Severinu koja je na binu izašla oko jedan sat iza ponoći u dugoj crnoj haljini i zapjevala “Bred Pita”. Zatim je jednim potezom promijenila haljinu - i ostala u bijeloj. Tokom dva i po sata koncerta obožavatelji su zajedno sa Severinom horski pjevali njene hitove.

Kasnije je obožavateljima na Facebooku podijelila slike sa koncerta uz komentar “sinoć je bila tarapana”, a ovaj post je sakupio više od dvije hiljade lajkova i brojne pozitivne komentare.

Ljubavni brodolom, defnitivan raskid sa milionerom Milanom Popovićem, ocem njenog sina Aleksandra, koji posljednjih dana puni novinske stupce, ne utiče na Severininu veoma uspješnu aktuelnu turneju. U okviru nje, ona puni diskoteke širom regiona.

Severina je u Budvi boravila sa jednoipogodišnjim sinom, njegovom dadiljom i menadžerom, a kompletna ekipa odsjela je u hotelu Splendid.

Galerija

Bonus video: