Grom udario u kafić tokom nastupa “Who See": Noyz postao crnac

"U trenutku niko od nas nije znao što nas je snašlo. Drmala je struja koja nam je došla kroz kablove, pa smo kao uvježbana grupa istovremeno bacili mikrofone"
61 pregleda 1 komentar(a)
Who See, Foto: Risto Božović
Who See, Foto: Risto Božović
Ažurirano: 12.08.2013. 07:13h

Članovi čuvenog kotorskog hip hop dvojca “Who See”, Dejan Dedović Dedduh i Mario Đorđević Noyz, doživjeli su prije dva dana nesvakidašnju situaciju kada je tokom njihovog nastupa u Sutomoru grom udario u kafić. Srećom, i reperi i ljudi u publici prošli su bez povreda.

„Tačno smo repovali kako 'niđe nije bolje, n'o na našu pontu', kad je puk'o grom u nas. Noyz je momentalno postao crnac, jer ga je grom izgorio, a ja sam bio u patikama pa mi je kroz mikrofon došlo samo do lakta“, u šali je prepričao Dedduh dešavanja na sutomorskoj plaži Cuba Libre, gdje su on i Noyz nastupili u okviru manifestacije After Beach Parties.

„Šalu na stranu, bio je to nesvakidašnji događaj koji mi je prvi put u životu stvorio frku od mikrofona. Najinteresantnija je bila reakcija publike, koja se čula jače i od grmljavine u tom trenutku. Opšte oduševljenje i naravno niko ne ide doma. To je prava publika“, kazao je reper.

On je dodao da im je ujedno dobrodošla pauza da popiju pivo, a zatim se prisjetio i njihove reakcije.

„U trenutku niko od nas nije znao što nas je snašlo. Drmala je struja koja nam je došla kroz kablove, pa smo kao uvježbana grupa istovremeno bacili mikrofone. Momak iz obezbjeđenja nam je rekao što se tačno desilo, jer je bio okrenut ka nama i vidio je kako munja ljubi jarbol sa zastavom plažnog bara, koji je bio svega dva metra iza nas“, ispričao je Dedduh.

Na pitanje da li je njemu i Noyzu električno pražnjenje dalo dodatnu energiju, uz smijeh kaže:

„Da, tačno tako. Kao da smo bili na punjaču. Žurka na plaži je nastavljena i uživao sam u repovanju tekstova koje naša publika savršeno zna napamet. Repovali su sa nama kao i uvijek“.

S obzirom na to da se osjećaju dobro, članovi „Who See“ klape nastaviće sa nastupima, pa će 24. avgusta gostovati u Kragujevcu na Šumadija festu, a već naredne nedjelje posjetiće Šibenik, gdje će predstaviti svoj rad u okviru Regius festivala.

Bonus video: