Cucka jeka se odlaže i zbog sjutrašnjeg koncerta Van Goga na Cetinju?

Ova tradicionalna manifestacija je odložena za sljedeći vikend, potvrđeno je saznanje "Vijesti"
80 pregleda 26 komentar(a)
Cucka jeka, Foto: Zoran Đurić
Cucka jeka, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.08.2013. 16:56h

Opština Cetinja, koja sa bubnjarom Dragoljubom Đuričićem organizuje Cucka jeku, odlučila je da zbog najavljene kiše, ovu tradicionalnu manifestaciju odloži za sljedeći vikend, potvrđeno je saznanje "Vijesti". Ona će biti održana u nedjelju 18. avgusta.

Informacija je saopštena na konferenciji za novinare koja je održana u zgradi Prijestonice.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, jedan od razloga za odlaganje Cucke jeke je sjutrašnji koncert popularnog srpskog benda Van Gogh na Ljetnjoj pozornici u okviru Royal Musica. Čelnici Prijestonice su, prema tvrdnji našeg izvora, zaključili da im se ne isplati da se istovremeno održavaju dvije manifestacije koje posjećuje slična publika.

"U subotu u cijeloj zemlji promjenljivo, mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Jadrana, a ponegdje i duž obale očekuje se kratkotrajna pojava kiše", prognozirao je crnogorski Zavod za hidrometeorologiju.

Prema programu manifestacije, planirano je da sjutra u Kobiljem dolu nastupe brojni poznati izvođači, među kojima su Kerber, Darkwood Dub, Dragoljub Đurićić, Branka Šćepanović, pedesetak bubnjara iz regiona i drugi, a očekivan je dolazak nekoliko hiljada posjetilaca.

Bonus video: