Perišić i Komjenović snimili singl: Željeli svoj akord

"Poželjeli smo da imamo “svoj akord i ton”, svoju pjesmu. I, eto, napravili smo je uz pomoć Andrije", rekao je Perišić
136 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2013. 09:44h

Nikšićanin Ljubomir Perišić sa kolegom gitaristom Zoranom Komjenovićem iz Banjaluke snimio je singl “Crni anđele” koji će uskoro promovisati, čim za njega snime spot.

"Tekst za pjesmu napisao je glumac Andrija Milošević, naš veliki prijatelj, dok je muziku uradio Komjenović sa kojim zajedno nastupam. U pjesmi se pored gitara, jer nas dvojica nastupamo kao duo gitara, čuju još neki instrumenti, a vokal je moj", ispričao je Perišić.

Ovaj duo na Youtube je do sada postavio svega jednu numeru - obradu Al Dinove “I sad me po tebi poznaju”.

"Moguće je da će sličnih obrada biti još. Međutim, u planu nam je da se okrenemo svojim pjesmama", objašnjava Perišić, dodajući da on i Komjenović već pet godina nastupaju u regionu, a na repertoaru su im do sada bile obrade.

"Poželjeli smo da imamo “svoj akord i ton”, svoju pjesmu. I, eto, napravili smo je uz pomoć Andrije", ističe Perišić.

Njegov brat Goran Perišić jedan je od organizatora nikšićkog Gitar festa, ali Ljubomir nije imao priliku da se sa kolegom predstavi u okviru te manifestacije.

"To je festival klasične muzike, na kojem sviraju svjetska imena, a naš repertoar do sad je bio sačinjen od filmske muzike i sevdaha. Zvali su nas da sviramo na afterpartyju, tačnije, na završnoj zabavnoj večeri, ali zbog obaveza nijesmo mogli", otkriva Perišić, koji je po struci profesor fizičkog, a trenutno magistrira na fakultetu za sport u Banjaluci.

On i Komjenović još nijesu nastupali u Crnoj Gori.

"Dobijali smo pozive, pa se nadam da ćemo uskoro i doći u Crnu Goru, prvo u moj rodni Nikšić gdje mi je i porodica i kuća, pa onda i u druge gradove", obećava Perišić.

Galerija

Bonus video: